İZMİT G.B’ NDEN ÖRNEK PROJE: "BİZİM AİLEMİZ"


 

Sosyal projelerle örnek oluyor

Kocaeli’nin önde gelen altyapı kulüpleri arasında yer alan İzmit Gençlerbirliği, bir yandan saha içerisindeki başarılarıyla adından söz ettirirken diğer taraftan da hayata geçirdiği örnek projelerle spor camiasında iz bırakıyor. Altyapı kategorilerindeki yaş gruplarında başarılı neticelere imza atan İzmit Gençlerbirliği, saha dışındaki faaliyetleriyle de örnek teşkil ediyor. Sosyal projelere önem veren İzmit G.B. camiasının “Bizim Ailemiz” adı altında başlattığı proje ile kulüp yönetimi ve teknik heyet, her hafta bir sporcunun evine konuk oluyor.

İki aile daha ziyaret edildi

Sporcu, veli ve kulüp arasındaki kaynaşmayı arttıran bu uygulama kapsamında İzmit GB Başkanı Sacit Artuğ ve İzmit GB Spor Kulübü Genel Koordinatörü Zafer Durmaz, son olarak U-12 Takımında eğitim alan Yusuf Umut Yıldız ve Futbol Okulu Öğrencisi Abbas Melih Yıldız ile yine U-12 Takımı bünyesinde yer alan Enes İslam Yıldız ve ailelerini evlerinde ziyaret etti. Uygulamanın her hafta farklı bir aile ziyareti ile devam ettiğini belirten İzmit GB Spor Kulübü Genel Koordinatörü Zafer Durmaz, sosyal projelerin kulüpteki başarıyı arttırdığına da vurgu yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817