İZMİT GÖLKENT EVLERİNDE YAŞANAN ZEHİRLENMELER VE VAHŞET

İzmit Çayırköy mevkii Gölkent evlerinde yaz başından beri aralıklı olarak köpek zehirleme vakaları yaşanıyor. Onlarca köpek yazdan beri zehirlenerek öldürüldü.

En son dün yine ayni bölgede birkaç köpek daha zehirlenerek öldürüldü. Bilinçli ve sistemli bir zehirleme faaliyetinin açıkça yapıldığı bu bölgede  vatandaşlar oldukça tepkili. Vatandaşalar yaşan bu durum karşıdan yetkililerin artık bir şeyler yağmasını ve bu şahısların bulunmasını istiyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ÖZLEM FULYA 10 yıl önce

lütfen köpeklere yiyecek verenlerin, sağa sola yiyecek bırakırken gördüklerinizin fotoğrafını çekin. bunu yapanın akıl sağlığı bozuk olduğundan, başka sıkıntılar yaşanmasın. iyi niyetli de olsa fotoğraf çekin, elbet zehirlenen köpeklere yemek veren aynı kişi kendini belli edecek.

banner2817