banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMİT HEYETİ ŞEHİTLİKLERİ ZİYARET EDİP DUA ETTİ
 Pişmaniye festivali için Bakü’de bulunan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve beraberindeki heyet Türk ve Azeri Şehitliklerini ziyaret ettiler. Şehitlikleri tek tek ziyaret edip karanfil bırakıp dua eden Başkan Doğan” Azerbaycan’ın özgürlük mücadelesinde, var olma mücadelesinde canını vermiş şehitlikteyiz ve çok duyguluyuz. Bazen genç filizler bu değerler uğruna toprağa düşüyor. Onları unutmama, onlara layık çalışmalar yapma gibi vefa borcumuz var. Vatan için canlarını verenleri unutmamalıyız.  Bugün İzmit Belediyesi olarak ekibimizle, meclis üyelerimizle iş adamlarımızla, şükran duygularımızı ifade ettik. Daha fazla çalışarak,  onlara şükran borcumuzu ödemeye devam edeceğiz. Ruhları şad olsun, mekanları cennet olsun” dedi.

 

CANLAR VERİLİRSE VATAN VATAN OLUR

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman da şehitlik ziyaretleriyle ilgili olarak” “İzmit Belediyemizin düzenlemiş olduğu pişmaniye festivali kapsamında kardeş Azerbaycan’ın başkenti Bakü’deyiz. Vatanı vatan yapan, onlara canını veren canlar olduğu sürece vatan vatan olur. Kardeş Azerbaycan halkının özgürlük mücadelesinde canlarını seve seve feda eden kardeşlerimiz için dualar ettik. Kardeş Azerbaycan’ın daha güçlü bir devlet olması en büyük dileğimiz. Biz iki devlet tek milletiz. Türkiye her geçen gün daha da güçlenerek büyüyor. Azerbaycan’ın da her geçen gün güçlü devlet olma yolunda attığı emin adımları takip ediyoruz” şeklinde konuştu. Şehitlik ziyaretine Başkan Doğan’ın yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Bakü Vali Yardımcısı Gulare Verdiyeva, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, belediye meclis üyeleri, iş adamları ve pişmaniyeciler katıldı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826