İzmit İYİ Gençlik'ten 18 Yaş Atağı



Başkan Erol Derin, 18 yaşına giren Ceyda Oya'yı ziyaret ederek pasta ikram edip yeni yaşını kutladı.

Ceyda Oya'ya İYİ Parti İzmit Gençlik Kolları'nın hazırladığı "Sevgili Ceyda,
18. yaş gününü bütün İYİ Gençlik ailesi ve İzmit İlçe Teşkilatı olarak kutluyoruz. Geçirdiğimiz bu zor günlerde yeni yaşının sana sağlık, mutluluk ve güzel günler getirmesini temenni ediyoruz.
Bugünden itibaren sende bu ülkenin reşit bir bireyi olarak seçme seçilme hakkına sahipsin. Bizler; Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in "Ben bu yolu yanımda gençler olmadan yürümeyeceğim" dediği gençlik kuşağıyız. Sizler 18 yıldır başka iktidar görmemişiz bahtsız bir nesilsiniz. Bu sistemin değişmesi için siz genç kardeşlerimizin desteğine ihtiyacımız var. Türksünüz, doğrusunuz, çalışkansınız. Sizler sayesinde başaracağız" yazılı baskıyı hediye etti.

Erol Derin yaptığı açıklamada "Bir sonraki seçimde ülkemizde yaklaşık 5 milyon gencimiz, İzmit'te ise 4 bin genç arkadaşımız ilk kez oy kullanacak. Gençlerimizin, ne okursa okusun, iş güvencesinin olmadığı, %80'inin ülkeden gitmek istediği bir ortamda gençliğin tercihi ülkemizdeki saçma düzenin değiştirilmesinde çok önemli olacak. Biz de İzmit Gençlik Kolları olarak İzmit'te 18 yaşına giren her arkadaşımızı ziyaret ederek hem doğum gününü kutlayıp hem de bu düzenden kurtulmaya davet edeceğiz" dedi.    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817