İZMİT KADIN MECLİSİ KÖYLERDE
 İzmit Kadın Meclisi’nin köy ziyaretleri ara vermeden devam ediyor. Haftanın en az iki gününü köy ziyaretlerine ayıran Kadın Meclisi üyelerinin son durağı Çavuşoğlu ve Ambarcı köyleri oldu.

 

Köy ziyaretlerinde özellikle kadınlarla bir araya gelip sohbet eden üyeler gittikleri köylerde yaşlı ve hastaları da ziyaret ediyor. Kadınların sorunlarını dinleyip ortak çözüm yolları arayan İzmit Kadın Meclisi üyelerine köylüler de büyük ilgi gösteriyor. Gelen misafirlerini en iyi şekilde ağırlama gayreti içindeki köylü kadınları “ İzmit’ten kalkıp köyümüze kadar gelip halimizi hatırımızı sormaları bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Şimdiye kadar kimse gelip bize bir şey sormadı. İzmit Belediye Başkanı sayın Dr. Nevzat Doğan’a ve emeği geçenlere ilgilerinden dolayı teşekkür ederiz” dediler.

 

YALNIZ OLMADIKLARINI HİSSEDİYORLAR

 

Haftanın en az iki günü köylere giderek kadınlarla bir araya geldiklerini ifade İzmit Kadın Meclisi Başkanı Asuman Sert “ başlattığımız uygulamanın çok yararını görüyoruz. En azından köylerde yaşayan analarımız, kardeşlerimiz yalnız olmadıklarını hissediyorlar. Sorunları dinleyip ilgili birimlerle temasa geçip çözüm yolu bulmaya çalışıyoruz. Ziyaretlerimizi sık sık tekrarlayarak her zaman onların yanında olduğumuzu kadınlarımıza hissettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817