İzmit Kaymakamının eşi Demirtaş ve ekibini ağırladı
 İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi Zeynep Emiroğlu, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimini ağırladı.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve yönetimi İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu’nun eşi Zeynep Emiroğlu’nun evine konuk oldu. Geçtiğimiz günlerde yaynınlanan kararnameyle İzmit Kaymakamlığına atanan Ersin Emiroğlu’nun yanı sıra eşi de hoş geldin ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve beraberindekiler Zeynep Emiroğlu’nu ziyaret etti.

FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILDI

Samimi ev sahipliğiyle konuklarını oldukça sıcak bir şekilde ağırlayan Zeynep Emiroğlu, daha önce eşinin görev aldığı ilçelerde yaptığı sosyal projeleri kadın kolları yöneticileriyle paylaştı. Başkan Aysel Demirtaş da, İzmit’te kadın kolları olarak yaptıkları sosyal ve siyasi faaliyetler hakkında Emiroğlu’na bilgilendirmede bulundu. Karşılıklı fikir alışverişlerinin yapıldığı ziyarette, sosyal projelerde birlikte yapılacak çalışmalar hakkında da değerlendirmeler yapıldı. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817