banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT KENT KONUTTAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ
 İzmit Kent Konut 1.  ve 2. Etap başkan ve site yöneticileri İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ettiler. Kent Konut 1. Etap Başkanı İbrahim Güler ve 2. Etap Başkanı İsmail Öner’in  site yöneticileriyle birlikte yapmış oldukları ziyarette Başkan Doğan’a teşekkürlerini ileterek çalışmalarında başarılar dilediler.


DEĞER KAZANDIRAN HİZMETLER

 Sıcak ve keyifli diyalogların yaşandığı ziyarette konuşan Kent Konut 1. Etap Başkanı İbrahim Güler ‘ Başkanımızın göreve geldiği ilk günden itibaren sitelerimize ve bölgemize yapılan hizmetler ortada.  Çardak projelerinden, ücretsiz Pazar imkanına, meslek edindirme kurslarından, çocuklar için oyun ve sosyal aktivite imkanına kadar bölgemize renk katacak ve değer kazandıracak her türlü hizmet sağlanmıştır.’ diyerek yapılan bu hizmetler için Başkan Doğan’a teşekkürlerini ilettiler.

HER NOKTAYA HİZMET

İzmit Kent Konut 1.  ve 2. etap başkanları ve site yöneticilerine nazik ziyaretleri ve güzel düşünceleri için teşekkür eden İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan  “Bizim hizmet anlayışımız halka hizmet hakka hizmettir. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada şehrimizin her noktasına en güzel hizmetlerimizi götürmeye, devam edeceğiz.” diyerek desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751