İZMİT MEYDANLARIYLA NEFES ALIYOR
MAHALLEYE DEĞER KATTI

 

Çalışmaları yerinde inceleyen Doğan proje hakkında teknik bilgileri aldıktan sonra esnaf ve vatandaşın görüşlerini almayı da ihmal etmedi. Bölge esnafı ve çevre sakinleri ile sohbet eden Doğan’a vatandaşlar hizmetleri için teşekkür ettiler. Özellikle bölge esnafı meydanda yapılan çalışmaların mahallelerine değer kattığını ifade etti.

MODERN ŞEHİRCİLİK İLKESİNDEN TAVİZ VERMEYECEĞİZ

İzmit yenilenen ve yeni kazanılan meydanlarıyla nefes alıyor diyen Başkan Doğan İzmitlilere daha yaşanabilir bir şehir oluşturmak ve çevremizi güzelleştirmek için yapılan çalışmaların aralıksız devam ettiğini söyledi. Üçyol Meydan ve Çevre Düzenleme çalışmalarında sona gelindiğine dikkat çeken Doğan, modern şehircilik ilkesinden asla taviz vermeyeceğiz. Kentliye yakışır bir çevre, modern bir şehir yapılanması için çalışmalarımız sürecek” dedi.

ÇALIŞMALAR ARALIKSIZ OLARAK DEVAM EDİYOR

 

Turan Güneş Caddesi, Zincirlikuyu Caddesi ve Şevkat Sokak ile Atatürk Anıtı’nın çevre düzenlemesini kapsayan çalışmalarda aydınlatma ve tente sistemlerinin kurulumlarına devam ediliyor. İmalat çalışmalarının büyük kısmının tamamlandığı bölgede yer alan Atatürk Anıtı projenin tamamlanmasıyla birlikte modern bir görüntüye kavuşacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817