İzmit Nevzat'ı Seviyor

AKP İzmit İlçe 13’ncü Danışma Meclisi toplantısı önceki akşam Dolphin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Partililerin yoğun katılımı ile yapılan toplantının girişinde Başbakan’ın milli içecek olarak ilan ettiği ayran partililere ikram edildi. İzmit’e yapılan çalışmaları anlatan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Cumhuriyet Parkı’nın açılışının Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılımı ile 7 Haziran’da gerçekleştirileceğini kaydetti. CHP’nin seçim tatbikatına değinen Doğan, “Seçim sonrası hezimet içinde tatbikat yapsınlar” dedi. “İzmit Nevzat Doğan’ı seviyor” diyen Büyükşehir belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Doğan’ın belediye başkanlığını taktir ettiğini söyledi. 

CHP SİYASETİ BİZDEN ÖĞRENSİN
Genişletilmiş İlçe divan toplantısına İl Başkanı Mahmut Civelek, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak,  İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit eski Belediye Başkanı Halil Yenice, İl Kadın Kolları Başkanı Oya Tunçel, İlçe yönetim kurul üyeleri,  İl Genel ve Belediye Meclis üyeleri, partili muhtarlar,  mahalle başkanları, köy temsilcileri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Ali Korkmaz, seçim kaygılarının olmadığını söyledi. CHP’lilerin hayal kurduğunu söyleyen Korkmaz, “Siyaseti çamur at izi kalsın diyerek yapanlar gelip bizden ders alsın. Siyasetin nasıl yapılacağını gelip öğrensinler” dedi.

ONLAR ANCAK AKŞAM TATBİKAT YAPSIN
CHP’nin seçim tatbikatına değinen Korkmaz, “Onlar akşam tatbikat yapsın, biz seçim günü sabah namazı ile sandıkların başında olacağız” dedi. 2 saatten fazla süren  Danışma Meclisi toplantısında muhtarlar adına Kurtdere Muhtarı Mustafa Ersoy, Belediye Meclis üyeleri adına İsmail Gün, İl Genel Meclis üyeleri adına Ali Ayaz, Yönetim kurulu adına Ayhan Arslanboğa ile İlçe Gençlik Kolları Başkanı Muharrem Tutuş ve Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş konuşma yaptılar. 

AÇILIŞA BAŞBAKAN YARDIMCISI KATILACAK
Cumhuriyet Parkı’nın da 7 Haziran’da Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’ın katılacağı törenle açılışının yapılacağını söyleyen İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan,  yapılan projelerin bu dönem açılışlarını yapacaklarını söyledi. “Cephanelikte bulunan mesire alanında atlı zabıtalar görev yapacak. Akmeşe’de muhteşem açılışlar yapılacak” diyen Doğan, teşkilat ve meclis üyeleri ile uyumlu çalışmalar yaptıklarını kaydetti. Meclisteki uyumlarının CHP’lilere parmak ısırttığını söyleyen Doğan, “Teşkilatlarımızla hiçbir ciddi problemimiz yok. Aslı astarı olmayan dedikodulara inanmayın. Partimize zarar vermek istiyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımızın verdiği desteğe teşekkür ediyoruz. CHP’nin ne yaptığı bizi çok ilgilendirmiyor, kendi işimizi yapıyoruz” dedi. 

SEÇİMDEN SONRAYA DA HAZIRLANSINLAR
Tempoyu arttırarak gaza bastıklarını söyleyen Doğan, vaat ettikleri ve etmedikleri şeyleri yaptıklarını, köylerde eksikleri tespit ettiklerini kaydetti. CHP’nin köy ziyaretlerine değinen Doğan, “Köylere gidip yalan yanlış iddialarla köylüyü kandırmaya çalışıyorlar. Yaptıkları siyaset bayatladı, onlara ucuz siyaset yapmamalarını tavsiye ediyorum.”  Para yok edebiyatı yapmadıklarını söyleyen Doğan’ın, CHP’lilerin seçim tatbikatını ise “Seçim tatbikatı yapıyorlarmış. Yapsınlar, seçim sonrasının hezimetine hazırlık yapıyorlardır” yorumunu yaptı. 

GÜZEL BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPIYOR
İzmit’te işlerin iyi gittiğini, İl, ilçe Başkan ve teşkilatlarının tek yumruk halinde olduğunu söyleyen İzmt belediye Başkanı Nevzat Doğan, ne kadar güzel işler yapılırsa yapılsın beğenmeyenlerin olacağını kaydetti. Şehrin merkezi olan İzmit’e en güzel hizmetlerin yapıldığını söyleyen Karaosmanoğlu, “Biz İzmit’i seviyoruz, İzmit Nevzat Doğan’ ı seviyor. Bende Nevzat Doğan’ı takdir ediyorum, güzel belediye başkanlığı yapıyor.  Diğer partiler bizim yaptıklarımızı yapamazlar, ancak rehavete kapılmayalım. Sandıklara sahip olalım. Bu yıl çocuklarımız için tablet bilgisayar hazırlığı yapıyoruz. Eylül ‘de geçen dönem ve bu dönemin 6’ncı sınıf öğrencilerine tanesi 600 lira olan toplam 15 milyon lira değerinde tabletleri vereceğiz” dedi, Karaosmanoğlu, İzmit’te yüzde 50’nin üzerinde oy alacaklarını söyledi. 

BİZ CHP’NİN GEÇMİŞİNİ BİLİRİZ
Programın uzaması üzerine İl Başkanı Mahmut Civelek’in konuşması sırasında salonun büyük bölümü boşaldı. İzmit Belediyesi 4 bin 850 çocuğa bisiklet hediye etmesini değerlendiren Civelek, “Bisiklet verilmesini eleştiren CHP’liler böyle şeyleri bilmez. Biz CHP’nin cemaziyel evvelini biliriz. Köylere gidip kendilerini boşuna yormasınlar. Maşallah her şeye karşılar. Mademki seçim tatbikatı yapıyorlar biraz nostaljik olsun. Geçmişte yaptıkları gibi açık oy gizli tasnif yapsınlar. Oyları saydıktan sonra da yaksınlar” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817