İzmit Saat Kulesi Çevresi Çiçeklerle Rengarenk Oldu

İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir tarafında gerçekleştirdiği peyzaj çalışmalarıyla İzmit’in güzelliğine güzellik katıyor. Bu kapsamda ekipler, kentin en işlek bölgelerinden olan kentin sembolü saat kulesine giden yolu rengârenk çiçeklerle donattı. Gördükçe iç açan görüntüler için titizlikle çalışan ekipler, vatandaşlardan tam not aldı.

KÜÇÜK DOKUNUŞLARLA CANLANDI

Kentte merdiven ve korkuluk renklendirmeleriyle yeni bir dönem başlatan İzmit Belediyesi, İzmit’in en işlek bölgelerinden olan Kemalpaşa Mahallesinde korkuluk boyama çalışması gerçekleştirdi. Kentin görünümünü küçük dokunuşlarla canlandıran ekipler, boyama çalışmasının ardından gerçekleştirdiği peyzaj çalışması ile bölgeyi cıvıl cıvıl bir hale getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817