banner2779
banner2752
banner2750

İzmit Sağlık Turizmi Konusunda Önemli Bir Yerde

Başkan Doğan’ın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine Özel Konak Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Bünyamin Dal, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Turgay Kefeli, Dr. Hasan Mete Aksoy,  Dr. Metin Göklü, Dr. Kazım Gündoğdu’nun yanısıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Türkiye’nin en iddialı hastanelerinin ve sağlık ekiplerinin İzmit’te olduğuna dikkat çekerek “sanayi kenti olarak bilinen bu şehir sağlık turizmi ile adından söz ettirmeye başladı” dedi.

İZMİT SAĞLIK KONUSUNDA DA MARKA OLACAK

İzmit Belediye Başkanı olarak bu gelişimden çok memnun olduğunu ve bu konuda önemli çalışmalar yürüttüğünü ifade eden Doğan “şehrimizde şu anda sağlık turizmi yapılıyor. İlimizde yılda 500 üzerine açık kalp ameliyatı yapılıyor ve bu ameliyatların yarısından fazlası il dışından ilimizi tercih eden hastalardan oluşuyor. Onkoloji hastanesinin hastalarının yarısından fazlası il dışından geliyor. İzmit sağlık konusunda da marka olacak” diyerek şehrimizdeki tüm hastanelerin donanımlı ve yetkin olduğunu hatırlattı.  Özel Konak Hastanesi’nin özel sektördeki gücü ve ilkleri uygulama anlayışı ile birlikte diğer tüm hastanelerin yaptığı çalışmaların kaliteli, ulaşılabilir, etkili ve çağdaş teknolojiyi kullanan sağlık hizmeti alma fırsatını u söyleyen Başkan Doğan, bu hizmetlerde emeği geçen herkese teşekkür etti.
KONAK’A DERMOTOLOJİK UYGULAMA BİRİMİ
Özel Konak Hastanesi bünyesinde hizmete açılan Dermatolojik Uygulama Birimi’nde işlemler Estetisyen, Dermatolog ve Plastik Cerrahi başta olmak üzere alanında uzman 8 personel tarafından gerçekleştirilecek. Cilt analizi ve bakım, cilt yenileme tedavileri, kozmetik market, kozmetik danışma, epilasyon ünitesi, saç analizi – bakım ve dökülme ünitesi ve bölgesel incelme tedavileri ve sağlıklı beslenme ve diyet gibi bölümlerden oluşan birimde; cilt hasarlarının düzeltilmesi ve kırışık tedavisinde botoks, dolgu, dermaroller-mezoterapi, mezolifting, kimyasal peeling, mikro-lazer peeling ve lazerle yüz gençleştirme uygulamaları gerçekleştirilecek. Merkezde, Dermatolog muayeneleri ve estetiysen uygulamalarıyla kişiye özel kozmetik danışmalık hizmeti de verilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751