banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT SAĞLIKTA ÇAĞ ATLADI
 Milletvekilliği döneminde sağlık alanında yapılan çalışmalara büyük destek veren ve Belediye Başkanlığı döneminde de bu desteği sürdüren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Yenişehir Mahallesi’nde hizmet veren Refleks Akademi Refleksoloji Merkezi’ni ziyaret etti.

 

PREFABRİK HASTANELERDEN ÇAĞDAŞ HASTANELERE

 

Refleks Akademi Refleksoloji Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Doğan, İzmit’in sağlık konusundaki durumu hakkında da değerlendirmelerde bulundu. Doğan “Şehrimizi sağlık konusunda önemli çalışmalar yaptık. 37 sağlık ocağının kurdelesini kestik. Sopalı Hastanesi’nin yenilenmesi için çaba gösterdik. Kanser, çocuk, kadın doğum hastanelerini başta olmak üzere 13 tane hastane binasını hizmete açtık. 10 - 15 kişilik koğuşlardan özel odalara, prefabrik hastanelerden donanımlı hastanlere geçtik.  Şehrimiz adete bir değil birkaç çağ atladı” dedi.

 

TÜRKİYE’NİN GÖZBEBEĞİ

 

Son 10 yılda sağlık alanında birkaç çağ atlandığını ifade eden Başkan Doğan “şehrimiz gerek sağlık ocakları, gerek hastaneleri ile Türkiye’nin gözbebeği durumunda. Her ameliyatın yapıldığı, şehir ve ülke dışından hastaların geldiği bir yer oldu. 1000 üzerinde açık kalp ameliyatı geçtiğimiz yıl bu şehirde yapıldı” diyerek sağlık noktasında gelinen son noktayı anlattı.

 

GÖRMEZDEN GELMEK İSTEYENLER OLABİLİR

 

Doğan “Sağlık ocağına dahi gidemeyen hastalarımızın kabusuna son verdik. Sağlık Komisyon Başkanlığı’nda bizzat çalışmalar yürüttük. Artık hastalarımız sağlık ocaklarından, hastanelerden rahatça faydalanıyorlar. 10 yıl öncesi ile karşılaştırdığımızda değişimi her gören göz görür, her işiten kulak işitir. Ama bunları görmek istemeyenler, işitmek istemeyenler, söylemek istemeyenler var “ dedi.

 

DOĞAN’IN BÜYÜK EMEĞİ VAR

 

Refleks Akademi Refleksoloji Merkezi’nin sahibi ve Refleksolog Bilal Yalçıner, Başkan Doğan’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek “ Başkan Doğan milletvekilliğinden bugüne sağlık konusunda önemli adımların atılmasını sağladı. Bugün gelinen noktada kendisinin emeği büyüktür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751