banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMİT, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Kupası yarışlarının son ayağı Alanya’da yapıldı. Yarışmaya İzmit Belediyesi adına katılan Salih Korkmaz, genel klasmanda Türkiye üçüncüsü oldu. Aynı zamanda, İzmit Belediyesi Bisiklet Eğitim Merkezi`nde eğitmen olarak görev yapan Korkmaz, yarışma öncesinde kendisine destek olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan`a teşekkür etti.

 

Bisikletin hayatında vazgeçilmez olduğunu söyleyen Korkmaz; “Türkiye Kupası yarışlarının son ayağında elde ettiğim başarıdan dolayı çok mutluyum. İzmit`i ve İzmit Belediyesi`ni en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Başkan Doğan yarışma öncesinde bana her konuda destek vererek Alanya`ya moralli gitmemi sağladı. Başta Başkan Doğan`a ve başarılarımda payı bulunan herkese teşekkür diyorum” dedi. 

İZMİT BELEDİYESİ ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

“İzmit Belediyesinin bisiklet ulaşımını kent yaşamına yerleştirmek amacıyla başlattığı çalışmalar çok yönlü şekilde devam ediyor. Bir taraftan kentin bisiklet yolları yapılırken, diğer taraftan bisiklet kullanmanın temel kuralları ve trafik kuralları konusundaki eğitimler de sürüyor.  İzmit Belediyesi böyle bir altyapı oluşturdu ve İzmit'i bisiklet kenti yapmak yolunda ilerliyor” diyen Korkmaz, İzmit Belediyesi'nin Yahya Kaptan Mahallesi, Hanımeli Kültür Merkezi yanında yaptığı bisiklet eğitim merkezinde verilen eğitimlere yoğun talebin olduğunu söyledi. “İzmit sınırlarındaki tüm okullardan sırasıyla eğitim merkezine getirilen çocuklar, burada teorik ve uygulamalı eğitim görüyor. İzmit’te bisiklet kültürünün gelişmesi çok sevindirici” diyen Korkmaz İzmit’in bisiklet konusunda yaptığı çalışmaların örnek gösterildiğini ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826