İZMİT ULUSLAR ARASI FUARA HAZIRLANIYOR
 

İZMİT ULUSLAR ARASI FUARA HAZIRLANIYOR


30 Nisan – 2 Mayıs tarihlerinde İnterteks Fuar Alanı’nda gerçekleştirilecek Uluslararası HAIRtistic Yarışma&Şov&Fuarı’nın basın lansmanı Kültür Tepesi’nde gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi ve Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği’nin ortaklaşa gerçekleştireceği fuarın basın lansmanına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliği yaptı.


Etkinliğe Kocaeli Valiliği Kültür ve Turizm Müdürü Adnan Zamburkan, Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İzmitli kuaförler ve kozmatik firmalarının yetkilileri katıldı.


İZMİT ADINA YAPILAN HERŞEYE DESTEK OLMAYA HAZIRIZ


İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Başkanı ve Yönetimi bize bu teklifle geldiğinde kendilerine destek olacağımıza dair söz verdik. Dernek kendi sektörleri aracılığıyla İzmit’in tanıtımına katkı sağlayacak bir organizasyon planı hazırladı. Bizde kendilerine elimizden gelen desteği vereceğiz” dedi. Kuaför dünyasının kalbinin 30 Nisan-02 Mayıs 2013 tarihleri arasında İzmit’te atacağını söyleyen Başkan Doğan, İzmit adına yapılan her şeye destek olmaya hazır olduklarını vurguladı.


İzmit’te hizmet veren çok sayıda kuaför olduğunu ve bu kuaförlerin fuarda kendilerini tanıtma fırsatı yakalayacaklarına inandığını söyleyen Başkan Doğan hem kuaförlerimize hem de şehrimize fayda sağlayacak bu fuarın İzmit’e hayırlı olmasını diliyorum” dedi.


SADECE KOZMETİK FUARI DEĞİL


Etkinlik hakkında bilgi vermek için söz alan Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin “Ülkemizde ilk kez böyle bir organizasyon düzenleniyor. Ve buna Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği imza atıyor. Fuar kozmetik sektörüyle sınırlı kalmayacak. Kuaför dünyasının tüm bileşenlerini de kapsayacak. Kuaför Mobilyalarından, Kuaförlerin kullandığı aksesuarlara, kuaför ekipmanlarından, kuaförlerin kullandığı profesyonel malzemelere kadar her şey bu fuarda yerini alacak. Kısaca Kuaför Dünyası'nın kalbi 30 Nisan-2 Mayıs tarihleri arasında Kocaeli'de atacak. 100'den fazla firmanın ve markanın yer alacağı bu fuarda kuaförler, 3 gün boyunca 2 konferans salonunda çeşitli markaların eğitim seminerlerine katılabilecek mesleğini geliştirebilecek” dedi.


ULUSLAR ARASI KATILIM OLACAK


İnterteks Fuar alanında gerçekleştirilecek olan geniş kapsamlı yarışmaya dünyanın her yerinden kuaförlerin davetli olduğunu ifade eden Ergin “organizasyona Türkiye haricinden de yoğun katılım olmasını bekliyoruz.Öyle ki şu ana kadar 16 ülke katılım için müracaat yapmış durumda. Bu ülkeler; Filistin, Almanya, Fransa, Slovenya, Yunanistan, Hindistan, Arjantin, Azerbaycan, Hollanda, İtalya, Suudi Arabistan, Meksika, Amerika, Romanya, Avusturya ve İngiltere” dedi.


BÜYÜK ÖDÜLLÜ YARIŞMA


Organizasyonda; Gençler Yarışması, Erkek Berberler Yarışması, Bayanlar Renk-Kesim Yarışması, Bayanlar Salon Topuz Yarışması, Bayanlar Yüksek Fantesi Topuz Yarışması olmak üzere 5 ferdi, 6'şar kişilik gruplar halinde de 1 ekip yarışmasının düzenleneceği bilgisini veren Gökhan Ergin “toplam 6 kategoride düzenlenen yarışmalar 3 gün sürecek. Ve süre içinde her gün 3 farklı show ekibi birbirlerine üstünlük sağlamaya çalışacak. Noter huzurunda belirlenecek juriler tarafından belirlenecek birincileri araba olmak üzere farklı farklı kategorilerde büyük hediyeler bekliyor” dedi.



“AMACIMIZ, SEKTÖRDEKİ PAZAR BOŞLUĞUNU GİDERMEK”


Amaçlarının sektördeki boşluğu gidermek olduğunu söyleyen Kocaeli Artistik Kuaförler Derneği Başkanı Gökhan Ergin “ Bu organizasyonu öncelikle İzmit'teki meslektaşlarımız, İzmit halkı ve İzmit ekonomisine katkı sunmak için planladık. Bu organizasyona destek veren Valimiz Ercan Topaca'ya ve projeye sahip çıkan İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'a teşekkür ediyorum” dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817