İZMİT ZABITA BAYRAMDA GÖREV BAŞINDA

Bayram süresince 7 gün 24 saat  görev başında olacak olan Zabıta ekipleri, arife gününden itibaren özellikle kent merkezinde seyyar satıcılara ve  duygu sömürüsü yapan şahıslara taviz vermeyecek. Zabıta yetkilileri, Alemdar Caddesi baş tarafı PTT’nin olduğu kesimden Tepecik Mahallesi İstiklal Caddesi Kocaeli Taksi mevkiine kadar olan bölgelerde bulunan ve belirli saatlerde trafiğe açılan bariyerlerin ticari canlılığın sürmesi amacıyla kademeli olarak geç açılacağını da söylediler.

Temizlik, Çevre Koruma, Yapı Kontrol ve Fen İşleri Müdürlükleri ile koordineli çalışacak olan zabıta ekipleri, olumsuzluklara anında müdahale edecek.  Vatandaşların oluşabilecek olumsuzluklarla ilgili zabıtanın 3180020 no'lu telefonunu arayabileceği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817