İzmit Zabıta’dan ‘Çevre Dostu’ Uygulama

6 BİN ADET ÇEVRE DOSTU KESE KÂĞIDI

Zabıta Müdürlüğü ekipleri; İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın büyük önem verdiği kapalı ve semt pazarlarındaki çalışmalarına titizlikle devam ediyor. Zabıta Müdürlüğü ekipleri; pazardaki rutin kontrollerinin yanı sıra pazar esnafına kullanışlı, çevre dostu ve dayanıklı 6 bin adet kese kâğıdı dağıttı.

BAŞKAN DOĞAN’A TEŞEKKÜR

Çevre dostu bir belediye olarak bu tür uygulamaların devam edeceğine vurgu yapan yetkililer; “Pazar esnafımıza çevre dostu, dayanıklı ve kullanışlı kese kağıtları hediye ettik. Naylon poşetlerin doğaya verdiği zararı sıfıra indirmek ve naylon poşet kullanımını sıfıra indirmek için bu tür bir çalışma başlattık” dedi. Pazar esnafı da kendilerine dağıtılan kese kâğıtlarından dolayı oldukça memnun olduklarını belirterek, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve yetkililere teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817