İzmit Zabıtası Oda Başkanlarını Dinledi

İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır ve ekibi; Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı ve Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer’i ziyaret etti. Esnaf ile sürekli iletişim halinde olacaklarını belirten Demirkır ayrıca Kocaeli Fırıncılar Odası Başkanı Ali Sarı, Kocaeli Bakkallar Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı Bayram Kütük, Kocaeli Aşçı Kebapçı Köfteci ve Lokantacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Hikmet Özdemir ve Kocaeli Kahveciler Odası Başkanı Erdoğan Göçer ile fikir alışverişinde bulundu.

OLUMSUZLUKLARI BİRLİKTE ÇÖZÜYORUZ

Ziyaretlerde konuşan İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Hüseyin Demirkır her zaman esnafın yanında olduklarını vurgulayarak, “ Vatandaşlarımızın ve esnafımızın daha huzurlu, daha mutlu ve daha hijyenik ortamlarda buluşması için denetimlerimizi sürdürüyoruz. Esnafımızla sık sık bir araya gelip, olumsuzlukları çözme noktasında hep birlikte çözümler geliştiriyoruz” dedi.

ESNAF DOSTU BELEDİYE

“Esnafımızın görüşü bizim için oldukça önemli” diyen Demirkır, “ Esnaf dostu bir belediye olduğumuzu İzmit Belediye Başkanımız Av. Fatma Kaplan Hürriyet her fırsatta dile getiriyor. Biz de olumsuzlukların çözümü konusunda oda temsilcilerinin ve esnafımızın görüşlerine büyük önem veriyoruz” şeklinde konuştu. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren oda başkanları İzmit Belediyesi Zabıta Müdürü Demirkır’a teşekkür ettiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817