banner2779
banner2752
banner2750

 İZMİT’E ÖRNEK İŞYERLERİNİN SAYISI ARTIYOR

İzmit Belediyesi'nin ilçe sınırları içerisinde bulunan iş yerlerinin hizmet kalitesini arttırmak ve standartlara uygun bir şekilde hizmet vermesini sağlamaya yönelik olarak başlattığı "Örnek İşyeri" projesi devam ediyor. Bugüne kadar kent genelinde 50’ye yakın işyerine "Örnek İşyeri Belgesi" veren İzmit Belediyesince son olarak Cake Make Cafe, Atölye Kukka Cafe ve Gölcük Gıda Pazarı da belge ,ile ödüllendirildi.

ÖRNEK OLSUN

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın söz konusu işyerlerine giderek Örnek İş Yeri Belgelerini teslim etti. Projenin gelmiş olduğu noktadan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Doğan "İzmit Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğümüz tarafından yapılan denetimlerde  temizlik, hijyen, görsel estetik ve ruhsat konularında kurallara uygun davranan esnaflara verdiğimiz bu belgeler diğer esnaflarımız için de teşvik edici oldu. Esnafımız değişim ve gelişime karşı duyarlı davranıyor. Bu şekilde devam ederse bu sayı daha da artacaktır. Örnek şehir İzmit’imizin örnek işyerlerinin sayısı artıyor" dedi.k Gıda Pazarı

BAŞKAN KUTLADI

Cake Make Cafe sahibi Yeşim Ayşen Bulgan'ı, Atölye Kukka Cafe sahibi Ayşe Temiz'i ve Gölcük Gıda Pazarı Sahibi Şükrü Özmerzifonlu'ya belgelerini veren Başkan Doğan, işletme sahiplerini kutlayarak bugüne kadar göstermiş oldukları hassasiyetin sürmesini temenni ederek hayırlı kazançlar dileğinde bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751