İZMİT’İN AİLELERİ PİKNİKTE BİR ARAYA GELDİ
 Birlikte Olmak Her Engeli Aşar adı verilen etkinliğe engelli dernekleri, rehabilitasyon merkezleri, zihinsel engelli ve şizofren müzik kursiyerleri ve aileleri, İzmit Belediyesi Engelli Ritm Grubu aileleri ile birlikte katıldı. İzmit Kent Konseyi Kadın Meclisi, İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi üyeleri, İzmit Belediyesi’nin desteklediği Al Shami Kitchen Projesine dâhil mülteci aileleri de etkinlikte yer aldı.

 

1000 KİŞİLİK ORGANİZASYON

 

İzmit Belediyesi Cephanelik Mesire Alanındaki etkinlik çerçevesinde 1000 kişilik organizasyon için çocuk oyun alanları oluşturuldu. Katılanlara döner ekmek, ayran, pamuk şeker, patlamış mısır ikram edildi. Animasyon grubu çocuklara ve büyüklere ayrı ayrı oyunlar düzenledi. Engellilerin performanslarını sergilediği etkinlik boyunca hem çocuklar hem aileler unutamayacakları bir gün geçirdiler.

 

ENGELLİLERE HİZMETİ İBADET SAYIYORUZ

 

Etkinliğe katılan Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut “bu çocuklarımız Allah’ın bize bahşettiği meleklerdir. Özel çocuklarımızın problemleri ile ilgilenmenin, iletişim kurmanın, duygularını öğrenmek gösterilen gayret ve çabaların ibadet niteliğinde olduğuna inanıyoruz. Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’ın göreve geldiği ilk günden itibaren engellilere yönelik çalışmaları her zaman önceliği olmuştur ve bu alanda sayısız örnek projeye imza atmıştır. Hepimizin birer engelli adayı olduğunun bilincinde olan bir kurum olarak bu konudaki çalışmalarımız devam edecek” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu da yaptığı konuşmada insanların nefes alma imkanı buldukları Cephanelik Mesire Alanı için, hem de gerçekleştirdikleri örnek sosyal sorumluluk etkinliği için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti. Pikniğe katılan ailelerde kendilerine bu güzel ortamı hazırlayan Başkan Doğan ve ekibine teşekkürlerini ilettiler. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817