İzmit’in barlarında Uyuşturucu Satıyorlarmış
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin Derince, İzmit ve Kartepe`de 15 farklı adrese yaptığı şafak baskınında, 15 zehir taciri gözaltına alındı. Polisteki işlemleri tamamlanan 15 zanlı, sabah adliyeye sevk edildi. İzmit`te uyuşturucu madde satışının artması üzerine harekete geçen ekipler, İstanbul`dan temin ettikleri uyuşturucu maddeleri İzmit`teki eğlence yerlerine satan bir grubu takibe aldı.
 
15 ADRESE BASKIN
Yaklaşık 6 ay süren takip sonucu grubun tüm bağlantılarıyla ortaya çıkartılması üzerine İzmit`in Kozluk, Cedit, Bekirpaşa mahalleleriyle Derinceve Kartepe`de 15 adrese operasyon yapıldı. Geçtiğimiz salı günü düzenlenen operasyonlarda S.D., G.A., T.S, S.H, M.K., H.S., N.A., Y.A., M.E.Y., S.K., K.Ç., O.D., G.G., D.Ç. ve G.A. gözaltına alındı. Üç gün boyunca emniyette sorgulanan zanlılar, ardından Kocaeli Adliyesi`ne sevk edildi. Olayla ilgili 5 kişininse daha önce tutuklandığı öğrenildi.
 
İSTANBUL`DAN TEMİN
Eş zamanlı operasyonun ardından zanlılara ait ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda 2 kilogram esrar, bin adet ecstasy hap ve 100 paket uyuşturucu madde yapımında kullanılan bonzai maddesi ele geçirildi. Zanlıların uyuşturucu maddeleri İstanbul`dan temin ettiği ve İzmit kent merkezinde bulunan bar ve eğlence yerlerinde sattığı kaydedildi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817