İZMİT’İN ÇOCUKLARI ÇOK ŞANSLI


 

“İzmit’i Seviyorum Bisiklete Biniyorum” sloganıyla başlatılan proje kapsamında bu senede 10 bin öğrenciye bisiklet hediye edilecek. Geçtiğimiz hafta Akmeşe’de başlayan bisiklet dağıtımları Ulubatlı Hasan Ortaokulu ve Mimar Sinan Ortaokulu’nda devam etti. Ulubatlı Hasan Ortaokulu’nda 98, Mimar Sinan Ortaokulu’nda da 208 öğrenci bisikletlerini İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın elinden aldılar. Her okulda da ayrı ayrı düzenlenen bisiklet dağıtım törenlerine Başkan Doğan’ın yanı sıra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Yakup Yaman, AK Parti  İzmit İlçe yöneticisi Cemil Karaca,  Mimar Sinan Ortaokulu Müdürü  Ali Şükrü Günaydın, Ulubatlı Hasan Ortaokulu Müdürü İsmail Karakaya, Bekirdere Mahalle Muhtarı Adnan Birin,28 Haziran Mahalle Muhtarı Mukadder Mengü,  okul aile birlik başkanları ile veliler katıldı.

 

HAYAL BİLE EDEMEZDİK

 

Öğrencilerin büyük sevinç yaşadıkları bisiklet dağıtım törenlerinde konuşan Başkan Doğan, “bütün derdimiz yavrularımızın iyi yetişmesidir.  Bundan 14 yıl öncesine gittiğimizde değil çocuklarımıza bisiklet dağıtmak sınıflarımızda bilgisayar ve tepegöz dahi yoktu. O günlerden bu günlere hastanelerimizde,  mahallerimizde yaşanan değişimi anlatmama dahi gerek yok” dedi.

 

GÖREV KABUL ETTİK

 

Göreve geldikleri ilk günden itibaren okullara hizmeti kendilerine görev kabul ettiklerini söyleyen Doğan “ okullar bizim asli görev alanımız değil ama orada çocuklarımız var.  Onlar bizim geleceğimiz ve ülkemizi muasır medeniyetlere taşıyacak neslimizdir. Hedeflerimize bizi  çocuklar götürecek. Onların en iyi koşullarda eğitim görmeleri, en güzel imkanlara sahip olmaları için elimizden geleni yapıyoruz.  Bizim için hayal olan bisikletler çocuklarımıza hayırlı olsun. Allah devletimize zeval vermesin.

 

SAVAŞI YİNE BİZ KAZANACAĞIZ

 

Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’a güç kuvvet versin. Bu vatan için, bu ülke için kim mücadele veriyorsa Allah yar ve yardımcısı olsun. Türkiye’ye parmak sallayıp, ekonomik savaş açanlara da biz cevabı vermeye devam edeceğiz. Savaşı kazanacağız. Allah doğrulardan yanadır. Biz haramı helali bilerek işimizi iyi yapalım, birbirimize sarılalım yavrularımızı da iyi yetiştirelim” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817