banner2779
banner2752
banner2750

İzmit’in En Büyük Kültür Merkezi Tamamlandı

Yaklaşık 5 milyon lira harcanarak yaptırılan ve İzmit’in en büyük kültür merkezi olan Yenidoğan’daki merkez bölgede büyük bir eksikliği giderecek.

SOKAK DÜĞÜNLERİ KÜLTÜR MERKEZİNDE

Mimari yapısıyla dikkat çeken kültür merkezi, kadınından çocuğuna, gencinden yaşlısına herkesin faydalanabileceği şekilde tasarlandı. Yetkililer, Serdar ve Yenidoğan mahallerinde düğünlerin  büyük bölümünün  sokak aralarında yapıldığını, kültür merkezinin  hizmete girmesiyle birlikte vatandaşların mahalle arasında düğün yapmaktan kurtulup, en güzel koşullarda cemiyetlerini yapabileceklerini, bu sayede sokaklarda yapılan düğünlerde yaşanan sorunların da ortadan kalkacağını söylediler. Yaklaşık 4 bin metrekarelik alan üzerindeki

İki bodrum, zemin ve iki normal kattan oluşan kültür merkezinde 400 kişilik düğün salonu, kondisyon salonu, kafeterya, mescit, 3 adet oyun salonu, çok amaçlı salon, eğitmen odası ve 11 adet eğitim salonu bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751