İZMİT’İN GÜNGÖR ABİSİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
İlimizin tanınmış ve renkli simalarından olan Renk Mağazası ortaklarından ve İzmit Kumkapı`da bulunan Deniz Yıldızı Restaurant`ın ortaklarından Güngör Derman, pankreas kanser nedeniyle tedavi gördüğü Kocaeli Tıp Fakültesi Hastanesi`nde vefat etmişti. 68 yaşındaki Güngör Derman, Fevziye Cami`nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardındanKörfez Yarımca Mezarlığı`nda toprağa verildi.


Bekar olan Güngör Derman, 
İzmit`te uzun yıllar kumaşçılık yapmış, Renk Kumaş Mağazası`nı işletmişti. Son yıllarda İzmit sahilinde bulunan Deniz Yıldızı Balık Lokantası`nın işletmecisini üstlenen Güngör Derman, farklı bir alanda dostlarıyla birlikte olmuştu. Uzun zamandır pankreas kanseri tedavisi gören Güngör Derman, 20 Şubat`tan bu yana da KOÜ Hastanesi`nde tedavi görüyordu. 


Güngör Derman için Fevziye Cami`nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine Büyükşehir Belediye Başkanı 
İbrahim KaraosmanoğluCHP eski milletvekilleri Sefa SirmenHikmet Erenkaya, eski hakem ve Merkez Hakem Kurulu eski Başkanı Mustafa Çulcu ile sevenleri katıldı. Cenaze namazının ardından Güngör Derman`ın cenazesi Yarımca Mezarlığı`nda toprağa verildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817