banner2779
banner2752
banner2750

İzmit’in Kafe sahipleri Başkan Doğan’la buluştu
 Her zaman esnafın yanında olan ve çalışmalarında esnafların görüşlerine önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan kentimizde faaliyet gösteren kafe sahipleriyle bir araya geldi. Dolphin karşısında bulunan Aslı Börek Kafe’de düzenlenen kahvaltılı toplantıya Başkan Doğan’ın yanı sıra AK Parti İzmit İlçe Yönetim Kurulu üyesi Erkan Bakıroğlu, AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İlçe Muhasibi Seda Uçan Oruç, İzmit Belediyesi Meclis üyesi İbrahim Elgin ve çok sayıda kafe sahibi katıldı.

 

İHTİYAÇLARI DİNLENDİ

Düzenlenen programda kafe sahipleri sıkıntıları ve taleplerini dile getirme fırsatı buldu. Her caddenin farklı ihtiyacı olduğunu söyleyen kafe işletmecileri, aynı zamanda belediye tarafından kendi bölgelerinden yapılan çalışmalar için teşekkür etti. Başkanla böyle bir toplantı yaptıkları için ve taleplerini iletme imkanı buldukları için memnun olduklarını söylediler. Başkan Doğan burada yaptığı açıklamalarda, kentimizde kültür ve turizm alanında yaptıkları çalışmalarla kentte turizmin geliştiğini ve bu durumun esnafın da yararına olduğunu söyledi.

 

‘TURİSTLERİN UĞRAK NOKTASI’

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan açıklamalarının devamında, kafe sahiplerinin sorunlarını ellerinden geldiği ölçüde çözüme kavuşturacaklarını söyleyerek, kentin turizm noktasında önemli aşamalar kaydettiğini ifade etti. 5 sene sonra kentimizin yabancı turistlerin uğrak noktası haline geleceğinin altını çizen Başkan Doğan, “Burası sanat tepesi olacak. Bizim çalıştığımız her alanda değişiklik oldu. Mesela Kültür Tepesi ölü bir bölgeydi şimdi bambaşka bir alan oldu” dedi.

 

‘ESNAFIMIZ DAHA ÇOK KAZANSIN’

Kentimizin turizm merkezi olacağını ve daha hedeflerinin başında olduğunu söyleyen Başkan Nevzat Doğan, “Kentimize dışarıdan gelenler bu değişime çok şaşırıyor. İzmit’i çok değiştirdik. Bu şehir turizm kenti olma yolunda koşuyor. Bunun en büyük karı esnafımıza olacak. Biz günü kazanmadan çok geleceği kazanma telaşındayız. Biz her zaman esnafımızın daha çok kazanması ve pastadan daha fazla pay alması için uğraşıyoruz” değerlendirmesinde bulundu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751