banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT’İN KÖYLERİ ŞEHİR KONFORUNDA OLACAK
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, köylerin şehir konforunda olacağını söyledi. İkinci kez İzmit Belediye Başkanlığına seçilmesi nedeniyle tebrik ziyaretine gelen Gökçeören Köyü Muhtarı Mehmet Ali Kaya, Nebihoca Köyü Muhtarı Beytullah Tekerli, Çağırgan Köyü Muhtarı Hasan Efe ve Bulduk Köyü Muhtarı Burhan Duran’ı kabul eden Başkan Doğan” bildiğiniz gibi 30 Mart seçimlerinden sonra 50 köyümüz belediyemizin mahallesi haline geldi. Artık resmen  belediye olarak köylerimize  hizmet götürebileceğiz. Bizler bu tarihi beklemeden geçtiğimiz Mayıs ayından beri köylerimize hizmet etmeye başladık. Bir çok köyümüze parklar yaparken, cami ve türbe onarımlarında bulunduk. Yeni dönemde köylerimize daha çok hizmet götürme çabası içinde olacağız. Büyükşehir Belediyemiz 10 yıldan beri köylerimize önemli hizmetlerde bulundu.  Bu dönemde   her iki belediyenin  işbirliği ile hizmetler artarak devam edecektir. Hedefimiz köylerimizin Avrupa köylerinden daha güzel olmasıdır” dedi.

 KÖYLERE  ÖZEL PROJELER

Yeni dönemde köylere yönelik özel projeleri hayata geçireceklerini de  anlatan Doğan”  biyogaz projemiz ile köylümüze ücretsiz organik gübre ve elektrik desteği sağlayacağız. Köy konakları ve meydanları ile köylerimiz daha da güzelleşecek. Köy kalkındırma projesi ile köy turizm haritaları, köylü ürün tanıtım günleri, köyümüzde buluşalım, köy müzesi, sulama kanallarının yenilenmesi, modern hayvan pazarı ve hayvan borsası ile köylümüzün gelirini arttıracağız.  Hedefimiz  köyün doğal havasını bozmadan  köylümüzün yaşamını kolaylaştırmak, gelirini arttırarak gençleri iş sahibi yapmaktır” şeklinde konuştu.

Muhtarlar da Başkan Doğan’a güvendiklerini söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751