banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT’İN ÖRNEK İŞYERLERİ BELGELERİNİ ALMAYA DEVAM EDİYOR


İzmit Yenişehir Mahallesi Şehit Kazım Caddesi’nde faaliyet gösteren Necati Kulan’ın sahibi olduğu Kula Market isimli işyeri ile Yenişehir Mahallesi Atacan Sokakta bulunan Emel Köse’nin sahibi olduğu İtalyan Ayak Sağlığı Merkezi de belge almaya hak kazandı.

İzmit Belediyesi Ruhsat Denetim Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde temizlik, hijyen, görsel, estetik, müşteri memnuniyeti gibi kurallara uygun olarak faaliyet gösteren iş yerlerine belgeleri Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan tarafından teslim edildi.  

HALKIMIZIN SAĞLIĞI VE MEMNUNİYETİ HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ

Başkan Doğan, kaliteli, hijyenik, kurallara uygun, halkı mutlu eden  hizmetler için işletmeleri tebrik ederek “halkımızın sağlığı ve memnuniyeti her zaman bizim önceliğimiz olmuştur. Bu kapsamda ekiplerimiz şehrimizdeki işletmeleri yakından takip etmektedir. Bizim yaptığımız rutin denetimlerde İş Yeri Açma ve Çalıştırma Yönetmeliği kriterlerine uygun hizmet vererek müşteri memnuniyeti sağlayan işletmelerimiz, bizden tam puan alarak örnek işyeri belgesi almaya hak kazanıyor.

ÖRNEK OLSUN

Gerek işletmelerin kurucularını, gerekse işyeri çalışanlarını kutluyor, aynı hassasiyetlerinin, kaliteli hizmetlerinin devamını diliyoruz. Bu belgelerin diğer işletmeler için de teşvik edici olmasını temenni ediyoruz” dedi. İşyeri sahipleri de örnek işyeri belgesi alarak kendilerine böyle bir gurur yaşattığı için Başkan Doğan teşekkür ettiler.

Örnek işyeri belgesi almak isteyen kuruluşların İzmit Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’ne başvurabilecekleri kaydedildi. Başvurular üzerine belediye görevlileri işyerlerinde gerekli denetim ve kontroller sonunda belge almaya hak kazanıp kazanmadığına karar veriyorlar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751