http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=dT6V4L_YbTQ
Kocaeli kent merkezinde meydana gelen korkutucu olayda, bir şahısı döverek gasp eden ve cebindeki parası ile künyesini alan 2 şahıs, MOBESE kamerası tarafından an ve an görüntülendi. Olayla ilgili yaşı küçük bir şahıs tutuklandı. Firari şahıs ise operasyonla yakalandı.



Kocaeli İzmit İlçesi Ömerağa Mahallesi Şahabettin Bilgisu Caddesi üzerinde 18 Mayıs 2013 tarihinde meydana gelen şaşırtıcı olayda, Rıdvan Ö(24) ve S.A.(16) isimli şahıs Barlar Sokağı olarak bilinen mevkide M.P.(41) isimli vatandaşı durdurarak önce tehditler savurdu. Bununla da yetinmeyen iki şahıs, neye uğradığını şaşıran vatandaşı önce zorla bir yere oturttu, daha sonra vahşice cebindeki parayı almak istedi. Şahıs direnince ise öldüresiye dövmeye başladı. şahısın cebindeki  200 TL para ile kolundaki künyeyi alan şahıslar olay yerinden kaçtı. Olay sonrası M.P. isimli mağdur hemen Saraybahçe Polis Merkezi’ne giderek şikâyette bulundu.

MOBESEDEN TESPİT EDİLDİ
Şikayet üzerine  İzmit İlçe Asayiş Büro Amirliği ekipleri konuyla ilgili olarak bölgedeki güvenlik ve MOBESE kameralarını izledi. Olayı gerçekleştiren şahıslardan 16 yaşındaki S.A. ertesi gün İzmit’te yakalanıp, sevk edildiği mahkemece tutuklandı. Diğer şahıs Rıdvan Öz’ün ise aranmasına devam edildi. Şahsın Kartepe bölgesinde bulunduğunu tespit eden İzmit İlçe asayiş Bürosu ekipleri, Kartepe İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinden yardım aldı ve şahsı Rahmiye bölgesinde saklandığı metruk binada yakalamayı başardı.

TUTUKLANDI
Olayla ilgili gözaltına alınan şahısın yapılan GBT sorgusunda Kocaeli mahkemelerinde 5 ayrı hırsızlık suçundan arandığı kaydedildi. Öte yandan yine hırsızlık ve konut dokunulmazlığını ihlal suçlarından 5 buçuk yıl kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu öğrenildi. gerçekleştirdiği gasp olayının bütün detaylarıyla kameralara yansıyan ve kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs İzmit İlçe Asayiş Bürosu’nda alınan ifadesinin ardından önce adliyeye sevk edildi, daha sonra cezaevine gönderildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817