İzmitkent 2. Etap sakinleri iftarda buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut, Kocaeli'ye kazandırdığı İzmitkent 2. Etap Konutları'nda iftar programı düzenledi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun da katıldığı iftara konut sakinleri büyük ilgi gösterdi. Konut sakinleri şelale, dere ve havuzu olan alanda oruçlarını açtı. 

 

BAŞKAN EŞİ İLE KATILDI

İzmit Merkez'e 3 kilometre mesafede bulunan ve şelalesi, süs havuzları gibi sosyal donatıları ile dikkat çeken İzmitkent 2. Etap Konutları'nda yapılan iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu eşi Behiye Hanım ile katıldı. Programa ayrıca İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit İlçe Müftüsü Abdulbaki Keşvelioğlu, Kent Konut Genel Müdür Yardımcısı Tahir Akman ve çok sayıda yetkili katıldı.

 

MODERN VE KALİTELİ KONUTLAR

Programda konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Büyükşehir Belediyesi olarak kentte yaşayan vatandaşların kaliteli ve modern konutlarda yaşamlarını sürdürmeleri için binlerce konut yaptıklarını ifade etti. Başkan Karaosmanoğlu İzmit Kent 2. Etap Konutları’nın da vatandaşların refahını ön plana alınarak hayata geçirdiklerini ifade ederek bu konutların her bütçeye uygun olduğunu dile getirdi.

 

ÖĞRENCİLER İLAHİ OKUDU

İftar etkinliğinden önce İzmitkent 2. Etap Konutları Kuran Kursu öğrencileri ilahiler okudu. Öğrencilerin programını konut sakinleri büyük ilgi ile izledi. Öğrencilerin gerçekleştirdiği programdan sonra ise İzmit İlçe Müftüsü Abdulbaki Keşvelioğlu çocukları kutlayarak kurs bitirme sertifikalarını dağıttı.

 

ŞELALE, DERE VE HAVUZLU MEKÂNDA

İftar saatinden önce Kuranı Kerim tilavetinin yapıldığı etkinlikte vatandaşlara 4 ayrı yerden yemekler dağıtıldı. Sebzeli kebap, mercimek çorbası, pilav, tatlı, hurma ve sudan oluşan iftar menüsünü adeta doğayla iç içe görünümündeki şelale, dere ve havuzlarıyla dikkat çeken mekânda oruçlarını açtı. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817