İzmitli AK kadınlar Topçular’da bin kapı çaldı
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Topçular Mahallesi’ne çıkarma yaptı. Geçtiğimiz aylarda AK Parti il Başkanlığınca başlatılan çalışma kapsamında il genelinde bulunan tüm üyelerini ziyaret ederek, kahve dağıtımında bulunmuştu. Şimdi de İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş önderliğinde ilçe kadın kolları yöneticileri İzmit’in tüm mahallelerinde her kapıyı çalarak içinde Türk Kahvesi, Türk Bayrağı, AK Parti ve İzmit Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerinin yer aldığı broşür yer alan çantaları vatandaşlara dağıtıyor.

 

ANKET YAPILDI

Aynı zamanda gerçekleştirilen ziyaretlerde vatandaşlara bölgede yerel yönetim hizmetlerini anlatan broşür dağıtarak, belediyecilik çalışmaları hakkında mini anket yapıldı. İlk olarak geçtiğimiz gün Topçular Mahallesi’nde vatandaşlara gerçekleştirilen ziyaretlerde bin adet kahve, Türk Bayrağı ve broşür dağıtımı yapıldı. ‘Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ diyerek her vatandaşın kapısını çalan Başkan Demirtaş, ilçe kadın kolları üyeleri ve kadın kolları mahalle başkanları yapılan ev gezilerine vatandaşların taleplerini de dinledi.

 

TÜRK KAHVESİ VE TÜRK BAYRAĞI

Ziyaretleri öncesinde ilk olarak Topçular Mahalle Muhtarı Nazhanım Yazar’ın konuğu olan Başkan Aysel Demirtaş, Yazar’a da kahve çantasından hediye etti. Heyet sonrasında burada bulunan İZMEK kursiyerlerini ziyaret ederek onlara da kahve ve Türk Bayrağı hediye etti. Mahalle sakinlerinden olumlu tepkiler alan Başkan Aysel Demirtaş ve ekibi, yapılan anketlerin neticesinde de programdan oldukça memnun ayrıldı. Mahallede bulunan her kapıyı çalan ve mahalle sakinlerine kahve ikram eden kadın kolları üyeleri vatandaşlara oldukça sıcak yaklaştı.

 

50 KİŞİLİK GRUP KARIŞ KARIŞ GEZDİ

Yaklaşık 50 kişiden oluşan kadınlar ikişerli gruplara ayrılarak mahallenin her noktasında kahve dağıtımı gerçekleştiren kadınlar yerel yönetim hizmetlerini de anlattı. Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, her kapıyı tek tek çalarak hizmetlerini ve hükümetin kadınlara yönelik yaptığı çalışmalarını anlatacaklarını ifade ederek, esnaflara da ziyaretler yaptıklarını ve onlara da hizmetleri anlattıklarını kaydetti. Demirtaş, Daha önce de Topçular Mahallesi okul aile birliği üyeleri ile program yaptıklarını, sorunları dinleyerek çözüm ürettiklerini söyledi.

 

‘İZMİT’İN HER MAHALLESİNE GİDİLECEK’

Öte yandan 15 Ocak tarihinde Kadınlarla Sohbet adı altında, Topçular Mahallesi’nde geniş katılımlı bir toplantı organize edeceklerini belirten Aysel Demirtaş, “Düzenleyeceğimiz bu program ile İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan ile kadınlarımızı bir araya getireceğiz. Bugün Topçular Mahallesi’nde başlattığımız çalışma periyoduk bir hale gelecek ve İzmit’in tüm mahallelerinde aynı çalışmayı yapacağız. Kadın kollarımızın büyük ilgi gösterdiği programa Topçular Kadın Kolları Mahalle Başkanı Kezban Atıcı ve yöneticileri de ciddi destek sağladı” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817