İZMİTLİ BAYANLAR DOYASIYA  EĞLENDİ

Sosyal İşler Birimi Kadın ve Aile Birliği tarafından Yuvam Akarca’daki Anatolia Cafede  gerçekleştirilen etkinliğe İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da katıldı.

Kadınların büyük ilgi gösterdiği etkinlikte bayanlar müzik eşliğinde eğlenerek stres attılar. Hep birlikte pasta kesilen etkinlikte konuşan Başkan Doğan, dünyanın  kadınlarla daha güzel olduğunu belirterek” Yaşadığımız çevrede, birbirimizle ilişkileri güçlü tutmak, komşuluk, arkadaşlık ilişkilerini sıcak tutmak hepimizi mutlu eder. İzmit Belediyesi olarak  bu tür ilişkilerin güçlenmesine  büyük önem veriyoruz. Mahallelerimizde düzenlediğimiz bu tür etkinliklerle başta komşuluk ilişkilerinin gelişimine  önemli katkı sağlıyoruz. Cephanelikte dünyanın en modern kadın sosyal yaşam merkezini yapıyoruz. Kadınlarımız için ne yapsak azdır. Hep birlikte daha güzle işler yapacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu. Etkinliğe, DSP Kocaeli İl Başkanı Hülya Yıldırım, İzmit Belediyesi Kadın Meclisi üyeleri, Alikahya Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Sevgi Koyun  da katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817