banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İzmit’li Gençlerden Güney’e Büyük Destek


AK Parti İzmit İlçe teşkilatlarında uzun yıllar görev yapan geçmiş dönem gençlik kolları başkanları ve yöneticileri İlçe Başkanı Av. Ali Güney'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti'nin kuruluşundan bu yana gençlik kollarında görev alan ve özverili çalışmalarıyla partide büyük emek sarfeden önceki dönem gençlik kolları başkanları ve yöneticileri Başkan Güney’e destek için İzmit İlçe binasına çıkarma yaptı. Geçmiş dönem gençlik kolları başkanları Murat Ergelen, Muharrem Tutuş, Enes Akbal ve Gürkan Atalı’nın da yer aldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleştirildi. Hem birbirleriyle hasret gideren gençler eski günleri yad etti. Başkan Güney'e görevinde başarılar dileyen gençler, her zaman olduğu gibi göreve hazır olduklarını ifade etti.


Yanımızda Olduğunuzu Görmek Benim İçin Büyük Bir Güçtür
AK Parti'de gençlik kollarının partinin lokomotifi konumunda olduğunu ifade ederek gençlerin teşkilatlar da ki önemine vurgu yapan Başkan Güney, "Partimizin kuruluşundan bu yana hiç bir zaman geride durmadan, özveriyle emek veren tüm genç kardeşlerimize gönülden teşekkür ediyorum. Şahsıma yapılan ziyaretler içerisinde beni en çok heyecanlandıran siz değerli kardeşlerimle bir araya gelmek oldu. Buradan sizlere baktığımda, İzmit’in her sokağında, mahallesinde, caddesinde omuz omuza verdiğimiz mücadele dolu günler aklıma geliyor. Uykusuz kaldığımız aynı ekmeği bölüştüğümüz o güzel anılar aklıma geliyor. Bugün İzmit İlçe Başkanı olarak bizlere nasip olan bu makamda sizlerin desteğini yanımda hissetmek, bitmek tükenmek bilmeyen enerjinizle, hizmet etme aşkınızla yanımızda olduğunuzu görmek benim için büyük bir güçtür.


 Teşkilatlarımızda her zaman vefa ön plandadır
Sizlerle birlikte aynı davanın, aynı partinin, aynı liderin önderliğindeki ekibin parçası olmaktan da onur duyuyoruz. AK Parti’de Gençlik Kolları çok özel ve farklı bir yapılanmadır. Diğer siyasi partilerin gençlik kollarına bakıldığında bu fark dikkat çekmektedir. Teşkilatlarımızda her zaman vefa ön plandadır. Gençlik kollarında omuz omuza verdiğimiz mücadelelerden sonra sizin bir kardeşiniz İlçe Başkanı olarak karşınızdayım. Teşkilatımız gençlere her zaman değer verdi vermeye de devam ediyor. Bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da sizlerin desteğiyle partimizin başarı çıtasını hizmet çıtasını yükselmeye devam edeceğiz.Ziyeretleriyle bizleri onurlandıran İlçe Gençlik Kolları başkanlığı yapmış değerli arkadaşlarıma ve sizlere ziyaretinizden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde İzmit’te yeniden destanlar yazmaya devam edeceğiz. İzmitlileri özlediği hizmet dolu günlere kavuşturacağız." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826