banner2779
banner2752
banner2750

İZMİTLİ KADINLAR SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAK
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibi her seçim olduğu gibi bu seçimde de sahadan çıkmadı. İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi kapsamında düzenlenen programlar doğrultusunda her gün ekipler halinde bir mahalleye çat kapı ziyaretler düzenleyerek yüzlerce vatandaşa ulaşan kadın kolları yöneticiler, vatandaşların taleplerini tek tek not aldı aynı zamanda hizmetlerini anlatan broşürlerinin de bulunduğu parti çantalarını da hediye etti.

SANDIK MÜŞAHİTLERİ HAZIR

Bu kapsamda son olarak geçtiğimiz gün kadın kolları mahalle başkanlarıyla parti binasında düzenlenen toplantıda bir araya gelen İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, seçim öncesi son değerlendirmeleri yaptı. İlçe kadın kolları yöneticilerinin de yer aldığı toplantıda İzmit’te bulunan 726 sandıkta görev alacak sandık müşahitlerinin de aramasının yapıldığı belirtildi. Mahalle başkanlarının eksiksiz katılım sağladığı toplantıda, seçim günü her bir yönetici ve mahalle başkanın görev alacağı bölgeler belirlendi.

‘SEÇİM SANDIKTA KAZANILIR’

Toplantıda konuşma yapan Başkan Aysel Demirtaş, seçim günü İzmit’te kadın kolları olarak tam kadro sahada olacaklarını ve sandıklara sahip çıkacaklarının vurgusunu yaparak, “Seçim sandıkta kazanılır. Her bir oyumuza sahip çıkacağız. Biz geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi yine elimizden geleni yaptık ve sahada terimizi döktük. Halkımızın en doğru kararı vereceğinden şüphemiz yok. ülkemizin istikrarını sürdürecek bir seçim sonucunun alınmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751