İzmitli kadınlardan Bir günde 27 ev ziyareti
 AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yöneticileri Mehmet Ali Paşa, Alikahya, Tepecik ve Cedit Mahalleri’nde bir gün içinde 27 ev ziyaretinde bulundu.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri ev ziyaretlerine devam ediyor. Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Mürfvet Gedik’in organize ettiği program kapsamında kadın kolları yöneticileri Mehmet Ali Paşa, Alikahya, Tepecik ve Cedit Mahalleleri’nde 27 ev ziyareti gerçekleştirdi. İzmit İlçe Kadın Kolları yöneticilerine ziyaretlerine İl Kadın Kolları Başkan Yardımcıları Mehtap Karslı ile aynı zamanda meclis üyesi olan Emine Okanalp destek verdi.

ÇALIŞMALAR ANLATILDI

Ramazan ayı boyunca devam eden ev ziyaretlerinde vatandaşların evlerine konuk olan ve onların taleplerini dinleyen kadın kolları yöneticileri aynı zamanda çalışmaları hakkında da bilgilendirme yapıyor. 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri hakkında da vatandaşları bilgilendiren kadın kolları yöneticileri, ilk defa vatandaşların kendi cumhurbaşkanını seçeceğini ve Türk tarihinde bir ilk yaşanacağını söyledi.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817