İZMİTLİ RAMBO VEFAT ETTİ

Bugün hepimizi derinden üzdü. Rambo’dan geriye ise pek çok anı kaldı. Rambo’nun vatan aşkını yansıtan sözlerin yer aldığı bir videoyu paylaşıyoruz sizlerle, hepinize hakkını helal ediyor Rambo

Ogün Göbekcioğlu, nam-ı değer İzmitli Rambo… Birkaç defa ölüm tehlikesi atlattı, sevenlerini korkuttu ama her seferinde aramıza dönmeyi başardı ancak bu kez olmadı. Koah hastalığı evinde tekken yakaladı Rambo’yu, ölü bulundu bu sabah. Gültepe Fatih Mahallesi Neşe Sokak'ta oturan Rambo’nun ikamet yeri Yürüyüş Yolu desek yalan olmaz. 51 yaşındaki Ogün Göbekcioğlu, koyu bir Fenerbahçe taraftarıydı, Yürüyüş Yolu’nda araçların park etmesine yardım ederdi. Rambo, bugün sevenleri tarafından son yolculuğuna uğurlandı. Artık Yürüyüş Yolu’nun bir yanı eksik. Rambo, sık sık alkol alırdı ancak öyle etrafındakilere zarar vermezdi. Tek zararı kendineydi, bu nedenle de çevresinde sempati toplayan bir isimdi. Bazen Yürüyüş Yolu’nda gerçekleştirilen eylemlere katılır, emekçinin yanında yer alırdı. Televizyon kanallarının da sıklıkla röportaj yaptığı bir isimdi Ogün Göbekcioğlu. Rambo’ya ait videoları sosyal medyada bulmak mümkün. İşte o videolardan biri dikkatimizi çekti bugün. Askerlik anısını anlatıyordu Rambo, teröristlerle çatıştığını, o dağlarda yaşamanın kolay olmadığını dillendiriyordu. Vatanı, bayrağı, sancağı, halkı için can verebileceğini ifade ediyordu. Ve videonun sonunda “Hakkım Türkiye Cumhuriyeti’ne helal olsun” diyordu.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817