banner2779
banner2752
banner2750

İzmitli Yakup Reis’in eşi öldürüldü!
 İzmit Marina Sahilinde bulunan Yakup Reis Tekne Restoran’ın sahibi Yakup Kar’ın eşi Sultan Kar (34), İstanbul’da bir AVM’nin kafesinde tabancayla vurularak öldürüldü. Alınan bilgiye göre; jeofizik mühendisi Sultan Kar, 19 Kasım Perşembe günü İstanbul Esenyurt’ta bir kafede iş ortağı olduğu ileri sürülen Maşallah Aktaş (34) isimli şahısla konuşmak için buluştu. Konuşan ikili arasında başlayan tartışma sonucunda Maşallah Aktaş yanında bulunan tabanca ile Sultan Kar’a ateş etti. Kar, vücuduna isabet eden 2 kuşunla ağır yaralandı.

 

DOKÜMANLAR ELE GEÇİRİLDİ

Ambulansla hastaneye kaldırılan Sultan Kar, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sultan Kar’ın Maşallah Aktaş ile sevgili olduğu iddia edilirken Aktaş’ın Kar’ı vurduktan sonra şok geçirerek ‘Ambulans çağırın’ diye bağırdığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından polis, Kar ve Aktaş’ın Esenyurt’ta birlikte yaşadığı öne sürülen eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada 2 adet pompalı tüfek, çok sayıda mermi, örgütsel dokümanlar ve PKK terör örgütü bayrakları ele geçirildi.

 

TOPRAĞA VERİLDİ

Her iki kişinin de terör örgütü suçundan sabıkasının olduğu iddia edildi. Sultan Kar’ın cenazesi tamamlanan işlemlerinin ardından İzmit’e götürüldü. Emniyette ifadesi alınan Maşallah Aktaş’ın Sultan Kar’ın kendisini ölümle tehdit ettiği için öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Mehmet Ali Paşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kar’ın cenazesi Asri Mezarlıkta toprağa verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751