İzmitliler Ferhat Göçer'le coştu

 

Yahya Kaptan Mahallesi’nde hizmet veren Şehit Recep Topaloğlu Spor Salonu'nda hayranları ile buluşan Ferhat Göçer konserine; İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri, İzmit Belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri, sağlık çalışanları ve çok sayıda İzmitli katıldı.

 

DOĞAN: GÖÇER İZMİT’İ YAKINDAN TANIYOR

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Dünya Sağlık Günü’nü kutladığı açılış konuşmasında kendiside bir hekim olan Ferhat Göçer’i Dünya Sağlık Günü’nde İzmitlilerle buluşturmaktan ötürü çok memnun olduğunu söyledi. Salonu dolduran kalabalık karşısında çok sevindiğini söyleyen Başkan Doğan “ Ferhat Göçer hem meslektaşımız, hem çok sevdiğimiz bir sanatçı hem de İzmit’i çok yakından tanıyan biri. Kendisini İzmit’te konser vermesi için aradığımızda bizleri kırmadı, her türlü kolaylığı sağladı. Bu akşam burada çok güzel bir gece geçireceğimizden Sayın Ferhat Göçer’in şarkıları ile müzik ziyafeti yaşayacağımızdan eminim. Kendisine aramızda olduğu için bir kez daha teşekkür ediyor ve hepinize iyi akşamlar diliyorum” dedi.

 

GÖÇER: BİR BAŞKADIR BENİM İZMİT’İM

 

İzmit Belediyesi tarafından ücretsiz olarak düzenlenen konsere katılan binlerce kişi Ferhat Göçer’in şarkılarını hep bir ağızdan söylediler. Her şarkısında seyircilerin kendisine eşlik etmesinden çok büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Göçer yaklaşık iki saat sahnede kaldı. İzmit Lise’sinden mezun olduğunu ve babasının işi dolayısıyla uzun yıllar İzmit’te yaşadığını hatırlatan Ferhat Göçer “ memleketimin her köşesi bambaşka güzellikler sahip. Ama bir başkadır benim İzmit’im diyerek İzmit sevgisini hayranları ile paylaştı.

 

BURADA OLMAKTAN ÇOK MEMNUNUM

 

Konser sonrasında İzmit’te olmaktan çok memnun olduğunu ve İzmit’te daha sık sahne almak istediğini dile getiren ünlü sanatçı “ sizlerle buluşmamıza aracı olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve tüm İzmit Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

 

KONSER SONRASI AKRABA ZİYARETİ

 

Ünlü sanatçı Ferhat Göçer binlerce İzmitlinin izlediği konser sonrasında İzmit’te yaşayan akrabalarını ziyaret etmeyi ihmal etmedi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ile birlikte akrabalarını ziyaret eden Göçer “ Kocaeli, İzmit benim gençlik hatıralarımın ev sahibi. Burası benim için çok özel bir şehir” dedi.
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817