İZMİT’TE 3. ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ BAŞLADI
 İzmit halkının yoğun ilgi gösterdiği alışveriş şenliğine İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, İnşaat Mühendisleri Odası Şube Başkanı Tolga Ok,  Meclis Üyeleri, esnaf odası başkanları katıldı.

 

ÇARŞIDAN ALIŞVERİŞ YAPMAK AYRI BİR KEYİF

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın Ankara programı sebebiyle katılamadığı panayır açılışında konuşan Başkan Vekili İbrahim Bulut “esnafımıza ticari hayatımıza nasıl canlılık katarız, onların kazançlarını nasıl daha fazla arttırırız konusunda fikir yürütüyoruz. Elimizden gelen desteği sağlıyoruz. Biz esnafımıza gerekli imkânları sağlıyoruz, onlardan da bu fırsatlara sahip çıkmasını istiyoruz. Ticari hayatta avm gerçeği var fakat çarşımızdan alışveriş yapmakta ayrı bir keyiftir” dedi.

 

ESNAFTA SAHİP ÇIKMALI

 

KOTO başkanı Murat Özdağ’da konuşmasında “ çarşı esnafımız için neler yapabileceğimizi İzmit Belediyemizle çok tartıştık. Onlarda çarşı esnafı için böyle bir şenlik programı düzenlediler. Çokta başarılı oldu. Çarşıya ayrı bir hareket geldi” diyerek çarşı esnafının İzmit Belediyesi tarafından başlatılan alışveriş şenliklerine sahip çıkmalarını istedi.

Mehteran takımının gösterileri ve pişmaniye çekimiyle devam eden Alışveriş şenliğine vatandaşlarda yoğun ilgi gösterdi. Ferudun Özbay Caddesi Sabri Ekmen Sokak, Öztalay Pasajı, Bilim Pasajı, Karagöz İşhanı’nı kapsayan panayırın bir hafta boyunca devam edeceği belirtildi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817