banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT’TE 3 YILDIR EVLİLİK OKULU VAR


Kocaeli’de sadece İzmit’te bulunan evlilik okulunda çiftlere uzmanlarca eğitimler veriliyor.

Yetkililer, Kocaeli’de sadece İzmit’te bulunan evlilik okulunda Aile Rehberlik Merkezinde görev alan Uzman Psikolog Betül Kına tarafından evlilik arifesindeki çiftlere iletişim, hukuk ve sağlık alanında

Eğitim verildiğini belirterek “ailenin milli, manevi ve toplumsal önemini yeni evlenecek çiftlere anlatıp gelecekte doğabilecek sorunlara engel olma, evlilikte iletişim konusunda bilinci artırma, aile yönetimi ve eş uyumu konusunda bilgilendirmeler yapılarak, mutlu, huzurlu ve sağlıklı evliliğin temellerini atmaya çalışıyoruz.  Türk milleti gücünü aile bağlarından alan bir millettir. Ne yazık ki, boşanma oranları her geçen gün artıyor. Faaliyete geçirdiğimiz okul sayesinde çiftlerin gelecekte mutlu olmalarını sağlamayı amaçlıyoruz. Evliliklerde karı koca ilişkisinin sağlıklı zeminlerde olması lazım. Okulumuzda, aile içi iletişim, kriz yönetimi, empati, aile içinde sağlık, anne baba olma konusunda bilgilendirme yapılıyor, mutlu olmanın yolları öğretiliyor. Evlenecek tüm çiftlerimizi huzurlu ve mutlu evlilikler ve yeni nesiller için okulumuza davet ediyoruz” dediler. Şimdiye kadar 700’de fazla çiftin yararlandığı Evlilik Okulunda eğitimlerin Yunus Emre Kültür Merkezi’nde Perşembe günleri gerçekleştirildiği kaydedildi. Okuldan yararlanmak isteyenlerin Evlilik Birimine başvurmalarının yeterli olduğu bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751