İZMİT’TE BİNLER, KURTULUŞ COŞKUSUYLA ORUÇ ACTI
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ev sahipliğini yaptığı iftar programına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, İzmit Kaymakamı Ersin Emiroğlu, Ak Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, Belediye meclis üyeleri, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve binlerce vatandaş katıldı.

 

ŞEHİTLERİ RAHMET VE MİNNETLE ANDI

 

Binlerce kişinin aynı anda oruç açmanın heyecanını yaşadığı etkinlikte konuşan Başkan Doğan “Allah dualarımızı, ibadetlerimizi kabul etsin. Ramazanın maneviyatı ve huzuru, bir de kurtuluş coşkusuyla birleşince çok daha anlamlı bir iftar organizasyonu oldu. Bundan 95 yıl önce bu günlere gelmemize,  orucumuzu özgürce açmamıza, duamızı yapmamıza, bayrağımızın özgürce dalgalanasına sebep olan,  vatanımız, bayrağımız için canını veren tüm şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyoruz. O kurtuluş mücadeleleri, o şehitlerimiz olmasaydı biz bugünleri göremezdik. Bugün de bu mücadeleyi veriyoruz yarınlarda da vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti, Türk Milleti, Anadolu,  Türk Müslüman yurdu olarak ilelebet devam edecek.

 

HUZURU VE GELİŞMEYİ DEVAM ETTİRMELİYİZ

 

Bizler, kurtuluşun coşkusuyla ve o günlerde yaşananların dersini alarak daha çok çalışmalıyız, daha çok üretmeliyiz. Bu tabloyu, bu huzuru Suriye, Irak, Filistin bulamıyor. Dünyanın birçok yerinde Müslüman kardeşlerimiz zulüm görüyor, dinlerini, yaşamlarını özgürce sürdüremiyorlar. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hükümetimizi olmak üzere belediyelerimiz ve tüm kurumlarımız hep birlikte büyük bir gayretle bu huzuru korumaya ve bu gelişmeyi sürdürmeye çalışıyoruz..      

 

ÇOK ÇALIŞMAMIZ GEREKİYOR

 

Çok çalışmamız gerekiyor. Evet, bizler çok çalışıyoruz ama sadece şehrimiz için değil, ülkemiz için ve bizi bir güven unsuru olarak gören tüm Müslüman kardeşlerimiz için çok çalışmamız gerekiyor. İftarımıza katılıp masamızı şenlendirdiğiniz için çok teşekkür ederiz. İnşallah barış içerisinde, huzur içerisinde nice Ramazanlar, nice bayramlar geçiririz ”dedi.

 

ALLAH BİR DAHA ÜLKEMİZİ DÜŞMAN ÇİZMESİYLE ÇİĞNETMESİN

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu konuşmasında “Ramazan ayı paylaşım ayıdır. Özellikle imkânları yetersiz olan insanlarla paylaşmak çok daha önemlidir. Biz Türk milleti olarak, bu paylaşımı en iyi yapan bir milletiz.  Bugünkü iftarımız bizim için çok daha anlamlı. İzmit’imizin düşman işgalinden kurtuluşunun 95.  yıldönümünü de kutluyoruz. Allah bir daha ülkemizi düşman çizmesiyle çiğnetmesin. Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bizlerde onlara layık evlatlar ve torunlar olmaya çalışacağız. Bugün ülkemizin ve İzmit’imizin geldiği nokta dedelerimizi, şehitlerimizi memnun ediyor” diyerek kurtuluş coşkusunun yaşandığı günde binlerce kişi buluşturan iftar organizasyonu için İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817