banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMİT’TE ÇOCUKLAR, İSTİSMARA KAŞRI UYARILIYOR

Belediyenin Çocuk Hakları Masası tarafından okullara gidilerek ana sınıfı öğrencilerine yönelik verilen eğitimler her hafta Salı ve Perşembe günleri yapılıyor.  Cinsel istismarın önüne geçmenin, aileleri ve çocukları bilinçlendirmekten geçtiğini söyleyen İzmit Belediyesi yetkilileri “ söz konusu bilinçlendirme eğitimini geçtiğimiz yılda vermiş ve çok yararını görmüştük. Bu sene de bütün okullardaki ana sınıfı öğrencilerine bu eğitimleri vereceğiz” dediler.

ÖZEL ATAFEN’DE

İzmit Belediyesi’nin çocuk istismarını önleme ve bilinçlendirmeye yönelik 4-6 yaş arası çocuklar için verdiği eğitim Özel Atafen İlkokulu anasınıfında da gerçekleştirildi. İzmit Belediyesi Çocuk Hakları Masası  sorumlusu Zeynep Sadıç, 80 ana sınıfı öğrencisine  tanımadıkları kişilere karşı nasıl davranmaları gerektiğini, iyi dokunuş ve kötü dokunuşun ne olduğunu, tedirgin ve rahatsızlık oluşturan davranışla karşılaştıklarında nasıl davranmaları gerektiğini anlattı. Okul Müdürü Sedat Gemici ve okulun yönetim kurulu üyesi Burçak Tüysüz Kadran, eğitim için İzmit Belediyesi’ne verilen hizmet için teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826