İZMİT'TE GERİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yetkililer Çarşamba günleri evlerden atık alım günü olduğunu hatırlatarak” vatandaşlar evlerinde biriktirdikleri atık yağlar, atık piller, elektronik atıklar Çarşamba günleri gidip alıyoruz. Bir hafta içinde evlerden 190 litre atık yağ, 1000 kg. elektronik atık topladık. Vatandaşlar, evlerinde biriktirdikleri atıkları 444 41 00 numaralı telefonu arayarak aldırabilirler” dediler.

 

MAHALLELERE GERİ DÖNÜŞÜM KONTEYNIRI

 

Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü yetkilileri, geri dönüşüm çalışmalarına vatandaşların desteğini sağlamak için mahallelere geri dönüşüm konteynırı konulduğunu söylediler. Çeşitli mahallere bir hafta içinde 50 adet geri dönüşüm konteynırı konulduğu kaydedildi. Ayazma Mahalle Muhtarı Selami Şener, İzmit Belediyesi yetkililerine konteynır için teşekkür ederek”  vatandaşların geri dönüşüm konteynır talebini İzmit Belediyesi’ne ilettim. Kısa süre içine konteynırı mahallemize getirdiler” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817