İZMİT’TE GERİ DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ
 İZMİT’TE GERİ DÖNÜŞÜM SEFERBERLİĞİ

Geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem veren İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, atık yağ toplama projesine destek veren Kent Konut sakinlerini ziyaret etti. Ak Parti İzmit İlçe yöneticisi Asuman Sert, Kent Konut 1. Etap Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gürsel ve çok sayıda site sakini katıldığı ziyarette konuşan Başkan Doğan İzmit Belediyesi’nin geri dönüşüm konusunda Türkiye’ye örnek bir belediye olduğunu ifade etti.

ATIKLARI BAŞKAN TESLİM ALDI

Göreve geldikleri günden bugüne İzmit’te geri dönüşüm seferberliği başlattıklarına dikkat çeken, Doğan Kent Konut 1. Etap sakinleri tarafından toplanan 500 litre atık yağ ve pilleri teslim aldı. Duyarlılıkları için site sakinlerine teşekkür eden Başkan Doğan “ çevreye duyarlılık konusunda gösterilen en küçük bir davranışı dahi çok önemsiyorum. Çünkü çevre bizim için çok önemli. Çevre bizim çocuklarımızdan aldığımız emanet. Onlara bu emaneti temiz, yeşil, yaşanabilir bir şekilde teslim etmeliyiz” dedi.

YAĞ TUTUCULU BİNALAR

Geri dönüşüm konusunda öncü çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Doğan, “belediye sınırlarımız içindeki inşaatlara ruhsat alabilmeleri için projelerinde yağ tutucu bulundurma zorunluluğu koyduk. Artık yeni binalarda yağ tutucu sistemler var. Bu anlamda yapılan çalışmalar çok önemli” şeklinde konuştu.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Kent Konut 1. Etap Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gürsel, İzmit Belediyesi tarafından yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını belirtti. Gürsel İzmit Belediyesi’nin sitelerine büyük hizmetleri olduğunu ifade ederek Başkan Doğan ve ekibine teşekkür etti. Gürsel, Doğan’dan bölgelerinde spor salonu yapılmasıyla ilgili bir talepte bulundu. Başkan Doğan da konuyla ilgileneceğini söyledi.

AŞURE İKRAM ETTİLER

Atık malzemelerin Başkan Doğan’a teslim edilmesinin ardından Kent Konut 1. Etap Kuran Kursu öğrencileri Doğan ve katılımcılara aşure ikram ettiler. Başkan Doğan ziyaret sonrasında tüm vatandaşlarla görüşerek taleplerini dikkatle dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817