banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İZMİT’TE GÜNDE 350 TON ÇÖP ÇIKIYOR
 İzmit’te günde ortalama 350 ton çöp toplandığı öğrenildi. İzmit Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener, yaklaşık 400 personel ile 7 gün 24 saat boyunca görev yaptıklarını belirterek” sadece şehir merkezinde değil 50 köyde de temizlik hizmetini aksatmadan yerine getiriyoruz.  200 personelimiz evsel atıkların toplanmasında çalışıyor. İzmit’te her gün ortalama 350 ton çöp topluyoruz. Bazı yerlerde çöpler günlük toplanırken bazı yerlerde gün aşırı bazı yerlerde de  haftanın 3 günü 4 günü çöp toplama yapılıyor. Daha temiz bir İzmit için gece gündüz ekiplerimiz çalışmaktadır” dedi.

 

EN İYİ TEMİZLİK KİRLETMEMEK

 

 

Şener, en iyi temizliğin kirletmemek olduğunu da hatırlatarak” bizler, şehrimizin temizliği için görev yapıyoruz. Nasıl olsa belediye temizliyor diyerek çöp kutusuna atılması gerekenleri sokağa atmak doğru değil. İzmit’in her  köşesinde yeterince çöp kutusu ve 6000 den fazla çöp konteynırı bulunuyor.  Vatandaşlardan ev ve işyerlerindeki çöpleri  ağzı bağlı poşetler içinde  konteynırlara atmalarını da özellikle rica ediyoruz.  Ağzı bağlanmadan atılan çöpler yüzünden hem konteynırların ömrü azaltmakta hem de çevreye sıvı akıntısı olmaktadır” şeklinde uyarılarda da bulundu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826