İZMİT’TE HER GÜN BİSİKLET DAĞITILIYOR
 Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın İzmit’i bisiklet şehri yapma hedefi doğrultusunda başlattığı öğrencilere bedava bisiklet dağıtımları devam ediyor. Özel, devlet okulu ayrımı yapılmaksızın yapılan dağıtımda Özel Seymen Ortaokulu’nda 111, Özel Doğa Koleji Ortaokulu’nda  93 ve 50.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda da 206 öğrenciye bisikletleri teslim edildi. Okullarda düzenlenen  bisiklet dağıtım törenlerine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediyesi Başkanvekili İbrahim Bulut, Belediye Meclis Üyesi Aykut Bozkurt, Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolaları Başkanı Enes Akbal, Özel Seymen Ortaokul Müdürü Ercan Demir, Doğa Koleji Müdürü Ali Rıza Gündoğdu, 50.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü İbrahim Ergün, mahalle muhtarları, okul aile birliği başkanları, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

 

NEREDEN NEREYE

 

50.Yıl Cumhuriyet Ortaokulu’nda da ki dağıtım töreninde konuşan Başkan Doğan” çocuklarımız artık çok şanslılar. Gerek hükümetimiz, gerekse belediyelerimiz onların sağlığını, onların eğitimini, onların geleceğini her şeyin önünde tutuyoruz. Eskiden aşı dahi olmayan çocuklarımız şimdi tabletinden bisikletine her türlü imkânlara sahipler. 15-20 kişilik odalarda tedavi gören hastalarımız şimdi tek kişilik, iki kişilik odalarda kalıyorlar. Aylarca hastalarını hastane odalarında sandalye tepelerinde uyuyarak bekleyen annelerimiz artık rahat ediyor” şeklinde konuştu.

 

ÇOCUKLAIRMIZ BİZDEN DAHA GÜZEL ŞARTLARDA YAŞAYACAK

 

Amaçlarının çocukların daha güzel şartlarda ve imkânlarda hayatlarını sürdürmeleri olduğunu belirten  Doğan, “ilk bisiklet dağıtımına başladığımızda bazı kişi ve kesimlerden tepkiler aldık. Ama biz inandık ve kararlılıkla dağıtımlarımıza devam ettik. Ne kadar doğru bir iş yaptığımızı bugün çocuklarımızın yüzlerindeki mutluluğu görerek bir kez daha anladık” dedi.

 

MUTLU OLMAK İÇİN BİSİKLETE BİNİN

 

Bisikletleri sadece çocukların değil büyüklerin de kullanabileceği şekilde seçtiklerini belirten Başkan Doğan, velilere de seslenerek “tansiyonunuz çıkmasın diyorsanız bisiklete binin. Kolesterolününüz yüksekse bisiklete binin hemen düşecek. Ben bunun garantisini veriyoruz. Moraliniz bozuksa bisiklete binin, eğer kızgınlığınız geçmezse bana gelin. Çünkü bisiklet kandaki endorfin denilen mutluluk hormonunu arttırıyor. Bisiklet aynı zamanda hem çevreye, hem cebinize, hem de trafiğe fayda ediyor. Bugün bu bisikletleri dağıtıyorsak, tabletleri dağıtıyorsak, çocuklarımızın en iyi koşullarda hayatlarını sürdürmeleri için çalışıyorsak bu sağladığımız birlik ve beraberlik sayesinde oluyor” diyerek çocukları bisikletleri kasklarını takarak kullanmaları konusunda uyardı. Konuşmaların ardından öğrencilere bisikletleri teslim edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817