banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

İzmit’te İtafiye  Güvercin İçin Seferber oldu Gebze’de İtfaiye Kuyuya Düşen Köpeği Ölüme Terketti
İzmit Yeni Cuma Parkı'nda yem yiyen güvercininin boynuna parklardaki çimlerde bulunan fileler takıldı. Yem yedikten sonra havalanan güvercin ağaca kondu. Burada bir süre bekleyen güvercini uçmak isteyince boynuna takılı olan file, ağacın dalına takılarak güvercinin boğulmasına neden oldu.
 
Olayı gören vatandaşlar itfaiye ekiplerine haber verirken, ilk gelen itfaiye ekibi aracı uygun olmadığı için güvercini ağaçtan kurtaramadı. Bunun üzerine merdivenli araç takviyesi isteyen itfaiye ekipleri, boğulmak üzere olan posta güvercini için seferber oldu. İtfaiye ekipleri, parktaki sık ağaçlar yüzünden güvercinin bulunduğu bölgeye girmekte zorlanırken, güvercin ağaçta asılı kalarak can verdi. Aradan geçen yarım saate rağmen pes etmeyen itfaiye ekipleri, vatandaşların meraklı bakışları altında ölü güvercini ağaçtan indirdi. Olayı gören vatandaşlar, çimlerdeki filelerin gelişi güzel ortalıkta olmasına tepki gösterdi.

Geçtiğimiz günlerde Gebze'de bir kuyuya düşen köpeği ise, İtfaiye ekipleri yeterli merdiven yok diyerek ölüme terketmişlerdi. Köpeğin akıbeti henüz belli değil.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826