izmitte kadın şiddeti
 Alınan bilgiye ve iddialara göre Remziye K. İzmit, Sefa Caddesi'nde yürürken karşısına çıkan ve kayınpederi oldu iddia edilen Mehdi K.  ve oğlu Alaaddin K. tarafından silahla yaralandı. Kurşunlardan birinin göğsüne, diğerinin ise omuzuna isabet ettiği Remziye Kanyılmaz yere yığıldı.

Yaralanan Kanyılmaz, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sevk edilen ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Polis, olay sonrası kaçan Alattin Kanyılmaz ile oğlunu yakalamak için çalışma başlattı.Olaydan sonra 112 ekipleri yaralı kadın hastaneye kaldırırken baba ve oğul bindikleri Doblo marka bir arabayla olay yerinden kaçtılar. Polis saldırgan iki kişiyi ararken olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817