İzmit’te Kadınlar Spora Doydu 32 Bin Kadın Yararlandı

İzmit Belediyesi’nin 2010 yılından itibaren ilçenin 18 ayrı bölgesinde açtığı kadınlara yönelik spor salonları büyük ilgi gördü. Kadınlar haftanın belirli günleri fitness salonlarında spor yaparken diğer günler açık havada sağlık yaşam yürüyüşleri ve yüzme havuzu eğitimlerine katılıyor. Ayrıca bisiklet eğitimi de isteyen kadınların hizmetine sunuluyor. Belediyenin kadınlar için sunduğu bu imkanlar tamamen ücretsiz olarak veriliyor.

HAFTANIN 7 GÜNÜ AÇIK

Hafta içi ve hafta sonu hizmet veren salonlarda son sistem spor aletleri, profesyonel eğitmenler tarafından kadınların hizmetine sunuluyor. Haftada 7 gün açık olan salonda hafta içi 09.00-16.00 ve 17.00-19.00 saatlerinde, hafta sonu ise 10.00-16.00 saatleri arasında eğitimler veriliyor. Kondisyon çalışmaları, step, aerobik ve plates derslerinin verildiği salondan kadınlar sporlarını yapıyor.

ÜYE OLMAK ÇOK KOLAY

Üç ayda bir üye yenilemesinin yapıldığı spor salonlarında her yenilemede 900 üye kaydı yapılıyor. Sürekli olarak üye kayıtlarının olduğu spor salonlarına üye olmak için İzmit Belediyesi Kültür Müdürlüğü’ne şahsen müracaat edilmesi yeterli. Kadınlar kimlik fotokopileri ve müdürlükte kendilerine verilen formu doldurarak rahatlıkla üye olabiliyor.

İZMİT’İN 18 AYRI NOKTASINDA

İzmit’in 18 ayrı bölgesine spor salonları yer alıyor. Bayanlara Yahya Kaptan Hanımeli Kültür Merkezi, Yuvam Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi, 42 Evler Sağlık Ocağı binası, Belsa Plaza, Kuruçeşme Erol Olçok Kültür Merkezi, Tüysüzler Mahalle Konağı, Kent Konut 1 ve 2. Etap, Malta Mahallesi, Bayındırlık Mahallesi, Bekirdere Mahallesi, Akmeşe Mahallesi, Zabıtan Mahalle Konağı, Alikahya Hizmet Binası, Topçular Mahallesi Konağı, Körfez Mahallesi Spor Salonu ve Gündoğdu Mahalle Konağı’nda kadınlar spor yapmanın keyfinin yaşıyorlar.

DAHA MUTLU BİREYLER OLDUK

Spor salonlarının kendilerine hem fiziksel hem de ruhsal olarak büyük katkı sağladığını belirten bayanlar, “   İzmit Belediyemiz tarafından mahallemize açılan spor salonları sayesinde kendimize zaman ayırmanın güzelliğini anladık.   Hayatımız daha düzenli ve daha sistemli oldu.  Bu salonlar ruh sağlığımız için de büyük katkı sağlıyor. Bu sayede daha mutlu bireyler olma şansını da yakalıyoruz” diyerek kendilerine bu imkânı veren Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğana teşekkürlerini ilettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817