İZMİT’TE MAHALLE GEZİLERİ 6 YILDIR AKSATILMIYOR
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ilk göreve geldiği 6 yıl önce başlattığı mahalle inceleme gezileri aksatılmadan devam ediyor. Haftanın en az 2 günü yapılan mahalle gezilerinin sonuncusu İzmit’in en büyük mahallelerinden Bekirdere ile devam etti.

Bekirdere Mahalle inceleme gezisine Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, Başkan Yardımcısı Serkan Yeğnidemir, daire müdürleri ve muhtar Adnan Birin katıldı. Başkan Vekili Bulut ve beraberindekiler yaklaşık 4 saat boyunca Bekirdere’de  ayak basmadık cadde ve sokak bırakmayarak sorunları yerinde tespit ederek çözüm konusunda da karşılıklı istişarede bulundular. Vatandaşlarla sohbet eden, çocuklara top dağıtan İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut” Belediye Başkanımız, mahalle gezilerine büyük önem veriyor.

 

SOKAKTA BELEDİYECİLİK

 

Bu yüzden de 6 yıldan beri  her türlü hava şartına rağmen bu inceleme gezilerini aksatmadan  yapıyoruz. Geziler sayesinde halkımızla içi içe olup, sorunları yerinde görüp çözüm konusunda vatandaşın da görüşlerini alma imkanı buluyoruz. Dr. Nevzat Doğan Başkanlığındaki İzmit Belediyesi olarak, 6 yılı aşkın zamandır sokakta belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet ediyoruz. Makamda oturarak sorunların çözülemeyeceğini, halkın ayağına gitmenin hizmetlerin hız ve kalitesi açısından önemli olduğu bilinciyle çalışıyoruz. Vatandaşı ayağımıza değil, belediye başkanından, yardımcısına ve daire müdürüne kadar bizler halkın ayağına gitme prensibi içinde sorunları en aza indirilmiş bir İzmit için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Bekirdere sakinleri de İzmit Belediyesi yönetimini sık sık aralarında görmekten büyük mutluluk duyduklarını söylediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817