banner2779
banner2752
banner2750

İZMİT'TE, RAMAZANIN COŞKUSU YAŞANIYOR

Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kültür Tepsinde oluşturulan Ramazan sokağına giderek vatandaşlarla sohbet edip onların Ramazan coşkusuna ortak oldu. Vatandaşların Ramazan ayını kutlayan ve onlarla sohbet eden Başkan Doğan, “Ramazan, sevginin, hoşgörünün, yardımlaşmanın ve birbirine gönlünü açmanın anlamı olan bir ay. Gecen yıl olduğu gibi bu yılda  Kültür Tepesi, Doğu Kışla ve köylerimizde dahil mahallerimizde Ramazan etkinlikleri düzenliyoruz. Ramazanın coşku ve heyecanını bütün vatandaşlarımızın yaşaması için zengin bir programı hazırladık. Etkinlik programlarını hazırlarken 7 den 77’ye herkesi düşündük. Bütün vatandaşlarımızı Ramazan etkinliklerine bekliyoruz” dedi.

 

ZENGİN PROGRAM

 

İzmitliler,  Hacivat-Karagöz, meddah, sema gösterileri, aşuk ile maşuk, tiyatro, çocuklar için sahne şovları, bilgi yarışmaları, orta oyunu, Nasrettin Hoca ile Ramazan hikayeleri, pişekar ve kavuklu, ibiş ile kavuklu,  sihirbaz, şiir dinletileri, geleneksel çocuk eğlenceleri, tasavvuf müziği, Kur’an-ı Kerim tilaveti, çeşitli animasyon gösterileriyle Ramazanı dolu dolu geçirecekler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751