İzmit’te SKM Yılmaz’a Emanet

AK Parti’de 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için İzmit’te 102 mahallede seçimleri yürütecek Seçim Koordinasyon Başkanı (SKM) Nurullah Yılmaz olarak belirlendi. 31 Mart yerel seçimleriyle ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Ali Güney, tüm İzmit teşkilatlarıyla seçime tam kadro hazır olduklarının altını çizdi. Başkan Güney, “Ülkemiz ve kentimiz adına çok önemli bir süreç olan 31 Mart yerel seçim süreci için SKM Başkanlığına, partimizin kuruluşlundan bu yana farklı kademelerinde görev alan tecrübeli bir isim olan Nurullah Yılmaz getirildi” dedi.

MİLLETİMİZE HİZMET SEVDAMIZ DEVAM EDECEK

Başkan Güney açıklamalarının devamında, “Kendisinin bu görevi en iyi şekilde yapacağına inanıyoruz. İzmit’i karış karış bilen Nurullah Yılmaz’ın, tecrübeleriyle seçim sürecinde İzmit ilçe teşkilatına büyük bir katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Kendisine görevinde başarılar diliyorum. El birliği içerisinde, İzmit’imizde AK Parti bayrağını daha da yukarılara taşıyacağız. Hepimizin ortak hedefi 31 Mart seçimlerinde daha güçlü bir şekilde İzmit’te AK Parti belediyeciliği ile milletimize hizmet sevdamıza devam etmektir” dedi.

NURULLAH YILMAZ KİMDİR?

1976 Kandıra doğumlu. AK Parti İzmit ilçe yöneticisi Kocaeli Üniversitesi işletme mezunu. Siyasi hayatına 93 yılında Refah Partisi ile başlayarak Fazilet Partisi ile birlikte aynı zamanda Milli Gençlik Vakfında görev yaptı. Şubat 2002 ‘de AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı olarak AK Partinin kuruluşunda görev aldı. 2004-2009 yıllarında Bekirpaşa meclis üyeliği, 2005-2009 yıllarında BEKAŞ Genel Müdürlüğü, 2004- 2005 yılları arası Ensar Vakfı Kocaeli Şube Sekreterliği, 2005-2006 yıllarında Genç MÜSİAD Kocaeli Şube Başkanlığı, 2010-2011 yıllarında Türkiye Beyazay Derneği Kocaeli Şube Başkanlığı, 2014-2018 yılları arası 4 yıl AK Parti İzmit İlçe Yerel Yönetimler Başkanlığı. görevlerinde bulundu. Yılmaz şuanda AK Parti İzmit Belediyesi aday adayı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817